info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Kabátok adidas Terrex Agravic Alpha Hooded Shield

adidas Terrex Agravic Alpha Hooded Shield

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
35 853 Ft 55 159 Ft megtakarít 19 306 Ft -35 %

adidas

DQ1492

Paraméterek

Sport Futó , Szabadtéri / Túrázás , Sífutás
Évad 2018 Q3
Évszak Egész éves
A ruházat tulajdonságai Hidegtől való védelem , Széltől való védelem
Kapucni Igen
A dzseki típusa Dzseki
Technológia Pertex® Quantum , Polartec® Alpha®

Pertex® Quantum

A Pertex Quantum® technológiával készített termékek ultra könnyűek, optimális vastagság és tömeg aránnyal rendelkeznek. Puha, mint a selyem, rendkívülien összenyomható, kiváló kopásállósággal és a külső nedvesség, szél és eső elleni védelemmel: a szövet nem nedvesedik és gyorsan szárad, köszönhetően a speciális DWR víztaszító kezelésnek, amely garantálja a tartós teljesítményt sok mosás után is.

Polartec® Alpha®

A Polartec® Alpha® az Egyesült Államok speciális egységei számára lett kifejlesztve, amelyeknek kiváló szigetelési rendszerre volt szükségük extrém körülmények és hőmérsékletingadozások esetén. Az Alpha® aktív szigetelést úgy tervezték, hogy egyenletesen ossza el a hőt, miközben a tevékenység közben elegendő légáteresztő képességet biztosít. Ez a légkeringtetési technológia tökéletes kényelmet biztosít az egyes rétegek manipulálása nélkül.

A Polartec® Alpha® aktív szigetelés folyamatosan felszabadítja a felesleges test hőt, ami ha felhalmozódik jelentősen csökkentené a kényelmet. Ez a szilárd maghoz kapcsolt speciális szálak szabadalmaztatott technológiájának köszönhető. Mert a Polartec® Alpha® egy természetes hidrofób anyag, kiválóan ellenáll minden nedvességnek és hihetetlenül gyorsan szárad.

• HŐSZABÁLYOZÁS
• GYORS SZÁRADÁS
• ALACSONY TÖMEG
• MAGAS LÉGÁTERESZTŐSÉG
• CSOMAGOLHATÓSÁG
• NAGYON ELLENÁLLÓ ANYAG