info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Egész évben mezítlábas gyermekcipők Affenzahn Trail Explore Adventure Vegan Frog

Affenzahn Trail Explore Adventure Vegan Frog

Egész évben mezítlábas gyermekcipők

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
39 765 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 41 652 Ft megtakarít 1 887 Ft -5 %

Affenzahn

AFZ-STA-245

A Trail Explorer gyermekcipő ergonomikus formájú, és egész éves viseletre tervezték. Vékony, csúszásmentes talppal, valamint vízálló és lélegző Affentex membránnal rendelkezik.

A vékony, rugalmas és csúszásmentes talpnak köszönhetően lehetővé teszi a természetes járásdinamikát és a láb fokozatos gördülését. Ez, valamint az ergonomikus forma és a megfelelő szélesség és lábujjközök lehetővé teszik, hogy a gyermekek lábának természetes és egészséges fejlődése.
A vízlepergető felső anyag az Affentex membránnal kombinálva biztosítja, hogy a lába még az esős őszi napokon is száraz és meleg maradjon. A további vízszigetelés érdekében a gyártó azt javasolja, hogy permetezzenek be impregnálás.
A cipő a Freelock speciális Affentwist forgó rögzítésének köszönhetően könnyen fel- és lecsúszik. A sarokrészen található fényvisszaverő elemek biztosítják a gyermek biztonságát.

A funkciók és előnyök áttekintése:

  • Vízálló, légáteresztő és tartós anyagok: a víztaszító felső anyagnak és a légáteresztő AffenTex membránnak köszönhetően a lábak még az esős őszi napokon is szárazak és melegek maradnak.
  • könnyű fel- és levétel: szuper egyszerű és szuper gyors fel- és levétel a Freelock® Affentwist by Freelock® csavarzárnak köszönhetően.
  • Könnyű: a csizma nagyon könnyű és kényelmes - a gyerekek észre sem veszik, hogy viselik.
  • vékony, rugalmas talp: az Affenzahn talpa csak annyira vastag, amennyire szükséges, így a gyerekek a cipő viselése közben is érzik a felületet, amelyen járnak - ez stimulálja a lábukat és erősíti az izmaikat. boltívek
  • bal és jobb cipő jelölések: a jobb és bal cipőhöz tartozó kiegészítő jelölések megkönnyítik a gyermekek számára a cipő felhúzását.
  • csúszásmentes kivitel: a talp méhsejtes szerkezete a minőségi anyaggal kombinálva maximális tapadást biztosít.
  • sok hely a lábfej megfelelő növekedéséhez: a cipő természetes formája sok helyet biztosít a lábujjaknak, így a gyermekek lába egészségesen és természetesen fejlődhet.

Műszaki paraméterek és anyag:

  • Felső anyag: 100% mikroszálas poliészter és Econyl nylon újrahasznosított tengeri hulladékból.
  • vízálló és lélegző Affentex membrán
  • Bélés anyaga: 100% újrahasznosított poliészter

Paraméterek

Sport Szabadidő
Évad 2021 Q3
A lábbeli felsőrésze Légáteresztő , Fényvisszaverős cipő , Bélelt