info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Alfa Balder Perform GTX M

Férfi kültéri lábbelik

Válassza ki a méretét Hogyan kell kiválasztani?

Termék elérhetőség
először a méretet válassza ki
70 900 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 90 581 Ft megtakarít 19 681 Ft -22 %
  • Ennek a terméknek a szállítása ingyenes
  • icon-Created with Sketch. A terméket 30 napon belül visszaküldheti

Alfa

639710110

FÉRFI BALDER PERFORM GTX ALFA TÚRABAKANCS GORE-TEX® MEMBRÁNNAL ÉS NUBUK BŐRREL

Egy többnapos túrára? Hirtelen időjárás-változásokra, váltakozó terepviszonyokra, kisebb emelkedőkre és hosszú aszfalton való túrázásra számít? Akkor az Alfa bokabőr membrános, párnázott bokacsizma pontosan Önnek való. A bőr rendkívül kopásálló, és a GORE-TEX® membránnal együtt a csizma tökéletesen vízálló és légáteresztő lesz.

A bőrmembrános bakancsot mérsékelt terepre tervezték, és könnyedén megbirkózik a hosszabb túrákkal is. A stabilizáló középtalppal ellátott, durva mintázatú gumitalp jó tapadást és irányítást biztosít bármilyen felületen.

Technológia:

Hajtogatott nubuk bőr

Vízlepergető bőr, magas légáteresztő képességgel és csiszolt kivitelben.

GORE-TEX®

Vízálló és szigetelő réteg páratlan légáteresztő képességgel a további kényelem érdekében. A rendkívül légáteresztő hidrofób anyagokkal kombinálva az Extended Comfort technológia megakadályozza, hogy a víz behatoljon a cipőbe, miközben lehetővé teszi, hogy az izzadság a cipő belsejéből kifelé párologjon. A GORE-TEX® Extended Comfort mérsékelt és melegebb körülmények között, valamint magasabb aktivitási szinteken használható. 100%-ban vízálló és rendkívül légáteresztő, száraz és kényelmes környezetet biztosít a melegebb hőmérsékleten. Az Extended Comfort technológiát elsősorban alacsony és közepes Alpha csizmákhoz tervezték.

Könnyű EVA középtalp

Rendkívül könnyű és kiválóan párnázott középtalp.

Anatómiai talpbetét

Anatómiailag formázott talpbetét, amely a légáteresztő és nagy nedvszívó képességű anyagoknak köszönhetően szárazon és kényelmesen tartja a lábat. A habszerkezet ütéscsillapítást, kényelmet és megkönnyebbülést biztosít a fáradt lábaknak. Az antibakteriális felület segít megelőzni a szagok kialakulását is.

Grip Trail

Külső talptechnológia, amely nagyszerű tapadást biztosít nedves és száraz felületen egyaránt.

Dupla zárrendszer

A fűzőrendszer két kampóval rendelkezik mindkét cipőn, amelyek lehetővé teszik az egyedi illeszkedés érdekében a cipő lábfején és a bokáján történő külön szigorítást vagy lazítást.

Jellemzők:

  • SAROK - a standard formájú pata kényelmet biztosít, míg a sarok kerek formája csökkenti a vízhólyagok kialakulásának kockázatát.
  • LOOP - sarokhurok a könnyebb felcsúszásért vagy a nyereghez vagy hátizsákhoz való rögzítésért.
  • LÁTÓS SÚLY - 500g (43 EUR méret)
  • KAMMAMAGasság - 11,5 cm (42 EUR méret)

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás
Évad 2022 Q3
A lábbeli felsőrésze Vízálló
Lábbeli magassága Magas
Használt kültéri lábbelik Könnyű túrázás
Kültéri lábbeli típus A/B
Technológia Gore-Tex®

Gore-Tex®

A Gore-Tex® membrán szárazon és kényelemben tartja a lábakat, és hideg időjárás esetén az összes fizikai tevékenység esetében növeli a légáteresztő képességet. Ez egy standard háromrétegű laminált anyag, amelynek középpontjában a tartósság és a hosszú élettartam áll.