info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Női túracipő  Alfa Gren Advance Gtx W

Alfa Gren Advance Gtx W

Női túracipő

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
92 635 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 109 070 Ft megtakarít 16 435 Ft -15 %

Alfa

676959110

Termék videó

Ismertetés

Könnyű, nagyon kényelmes, többcélú textilbakancs, amely alkalmas vegyes terepre.
Többcélú, kényelmes női túrabakancs. A GORE-TEX membrán vízállóvá és lélegzővé teszi a bakancsot, és egész nap magas fokú kényelmet biztosít. A megerősített lábujj, sarok és oldalsó részek növelik a tartósságot, míg a dupla zárófűzés leegyszerűsíti az egyéni beállítást. Az EVA középtalp és a puha Vibram GripA/P/S külső talp biztonságos tapadást és torziós stabilitást biztosít nedves és száraz felületen egyaránt. A GREN ADVANCE GTX W a láb anatómiájához igazodik.

TECHNOLÓGIA

  • GORE-TEX MEMBRÁN

Vízálló és szigetelő réteg egyedülálló légáteresztő képességgel a további kényelemért. A rendkívül légáteresztő hidrofób anyagokkal kombinálva az ExtendedComfort technológia megakadályozza, hogy a víz behatoljon a cipőbe, miközben lehetővé teszi, hogy az izzadság a cipő belsejéből kifelé párologjon. A GORE-TEX ExtendedComfort mérsékelt és meleg körülmények között, valamint magasabb aktivitási szinteken használható. 100%-ban vízálló és rendkívül légáteresztő, száraz és kényelmes környezetet biztosít melegebb hőmérsékleten. Az ExtendedComfort technológiát elsősorban alacsony és közepes Alpha csizmákhoz tervezték.

  • CLASSIC BELSŐRÉSZ

Anatómiailag formázott EVA talpbetét. A habszerkezet lengéscsillapítást, kényelmet és enyhülést biztosít a fáradt lábaknak. Antibakteriális felülete a szagok kialakulását is megakadályozza.

  • KÖNNYŰ EVA KÖZÉPTALP

Rendkívül könnyű és kiválóan párnázott középtalp.

  • TALP

A Vibram GripA/P/S egy forradalmi külső talp, amelyet az Alfa és a Vibram együttműködése révén fejlesztett ki. A mintázat öntisztító hatású, és optimális tapadást biztosít túraútvonalakon és ösvényeken. Kiváló tapadást biztosít egyenetlen terepen, a talp alakja pedig kiváló tapadást biztosít sziklás felületeken. A talp formája a lábujjaknál magabiztos mozgást biztosít sziklás terepen, míg a saroktalp formája biztonságos ereszkedést tesz lehetővé.

  • STANDARD LAST MOUNTAINMID ÉS LOW

A szabványos formájú pata biztosítja a kényelmet, míg a lekerekített sarokforma csökkenti a vízhólyagok kialakulásának kockázatát.

  • GUMI LÁTÓ

A gumis lábujj- és sarokbélés, valamint a megerősített oldalak növelik a tartósságot és meghosszabbítják a csizma élettartamát.

  • SZŐNYEG

Az Alpha fűzőszalagok impregnáltak, ami megakadályozza a vízfelvételt.

  • BÉLÉS

Hurok a könnyebb felcsúszás érdekében.

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás
Évad 2022 Q1
A lábbeli felsőrésze Vízálló
Lábbeli magassága Magas
Használt kültéri lábbelik Könnyű túrázás
Kültéri lábbeli típus B
Technológia EVA , GORE-TEX Extended Comfort , Vibram® Grip A/P/S

EVA

EVA (Ethylene Vinyl Acetate) a sportcipőkben leggyakrabban használt csillapító anyag, és ennek több oka is van:
•  más összetevőkkel összekeverve a mechanikus tulajdonságokat könnyen lehet módosítani
• a sűrűséget a hozzáadott levegő különböző mennyiségével lehet módosítani
• több formatervezési lehetőség könnyebb illetve olcsóbb feldolgozással
• a variációk különböző lehetőségeket kínálnak a különböző cipőkoncepciókhoz, egyéni preferenciákhoz és futási stílusokhoz.

GORE-TEX Extended Comfort

A legjobb megoldás a lábbelik számára, amely legalább egy lépéssel előrébb van a konkurencia előtt. A lábbeli extrém légűáteresztő és vízálló anyagból van elkészítve. Az igényes követelmények kielégítése érdekében az egyes összetevők és maga a szerkezet tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A GORE-TEX® Extended Comfort tartósan vízálló, rendkívül légáteresztő, és száraz időnként és kényelmesen tartja a lábát bármilyen időjárás esetén, még megerőltető fizikai tevékenység alatt is.

Vibram® Grip A/P/S

A Vibram®-mal együttműködve lett kifejlesztve ez a túracipő talp. Jobb tapadást, öntisztító készséget és jobb lépés stabilitást biztosít.