info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Női könnyű túracipő  Alfa Holt Aps Gtx W
Voucher + ingyen

Alfa Holt Aps Gtx W

Női könnyű túracipő

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
135 710 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz

Alfa

670959110

Termék videó

A termék megvételékor további kedvezmény nélkül 6 900 Ft-t kapsz a következő vásárlásodhoz.


Ismertetés

Könnyű túracipő kiváló párnázottsággal és tapadással
Könnyű és stabil túra-/hegységi bakancs extra beépített párnázással a túrázóknak, akik kényelmesen szeretnének járni a földön vagy a hegyekben. A GORE-TEX membránnal ellátott, karbantartásmentes és tartós AlfaAir anyag vízhatlanságot és jó légáteresztő képességet biztosít alacsony karbantartási igény és maximális tartósság mellett, így a lábad egész nap kényelmes marad, bármilyen időjárás is legyen. Az újonnan kifejlesztett Vibram Grip ARG külső talp kiváló tapadást biztosít nedves körülmények között és különböző felületeken is. A speciálisan gyártott talpszerkezet az EVA középtalppal kombinálva rendkívül jó párnázottságot biztosít. A Holt A/P/S GTX cipővel élvezni fogja a túrázás élményét.

TECHNOLÓGIA

  • ALFA-AIR

Karbantartásmentes és könnyű felső anyag. Csak öblítésre van szükség! Az Alpha-Air két laminált rétegből áll. A külső anyag perforált mikroszálas: karbantartásmentes és rendkívül tartós. A második réteg variálható, hogy speciális terméktulajdonságokat, például fokozott szigetelést, rugalmasságot vagy légáteresztő képességet biztosítson.

  • GORE-TEX MEMBRÁN

Vízálló és szigetelő réteg egyedülálló légáteresztő képességgel a további kényelem érdekében. Az egyedülálló Surround technológia innovatív módon ötvözi a 100%-os vízszigetelést és a légáteresztő képességet. Alacsony és közepes túrabakancsokon használt Alfa A/P/S. Lélegző rendszert ad hozzá a lábfej alatti légcsatornákkal, és úgy tervezték, hogy még magas aktivitási szintek mellett is maximalizálja a kényelmet enyhe és meleg körülmények között. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a nyitott konstrukció lehetővé teszi a víz behatolását az oldalsó légcsatornákon keresztül, például ha vízbe vagy mocsárba lép. Sokan szokatlan, sőt furcsa érzésnek találják ezt, amikor a lábukat a víz hűti. Ez azonban nem befolyásolja a cipő azon képességét, hogy szárazon tartsa a lábát - erről a vízálló GORE-TEX belső zokni gondoskodik. A Surround technológia még arra is alkalmas, hogy forró nyáron célszerűen hűtse a lábat anélkül, hogy az vizes lenne.

  • ANATÓMIAI TALPBETÉT

Anatómiailag kialakított talpbetét, amely légáteresztő, nagy nedvszívó képességű anyagokkal tartja szárazon és kényelmesen a lábakat. A habszerkezet lengéscsillapítást, kényelmet és megkönnyebbülést biztosít a fáradt lábaknak. Az antibakteriális felület segít megelőzni a szagokat is.

  • KÖNNYŰ EVA KÖZÉPTALP

Rendkívül könnyű és kiválóan párnázott középtalp.

  • KLASSZIKUS BELSŐ TALP

Klasszikus illeszkedés nagyon jó rugalmassággal és teljes mozgásszabadsággal.

  • BÉLÉS

Vibram GripA/P/S egy forradalmi külső talp, amelyet az Alfa és a Vibram együttműködése révén fejlesztett ki. A mintázat öntisztító hatású, és optimális tapadást biztosít túraútvonalakon és ösvényeken. Kiváló tapadást biztosít egyenetlen terepen, a talp alakja pedig kiváló tapadást biztosít sziklás felületeken. A talp formája a lábujjaknál magabiztos mozgást biztosít sziklás terepen, míg a saroktalp formája biztonságos ereszkedést tesz lehetővé.

  • GUMI TALP

A gumibélés a lábujj- és sarokrészen, valamint a megerősített oldalak növelik a tartósságot és meghosszabbítják az élettartamot.

  • LABELLÁK

Az Alpha fűzőszalagok impregnáltak, ami megakadályozza a vízfelvételt.

  • BÉLÉS

Hurok a könnyebb felcsúszás érdekében.

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás
Évad 2021 Q1
A lábbeli felsőrésze Vízálló
Lábbeli magassága Magas
Használt kültéri lábbelik Könnyű túrázás
Kültéri lábbeli típus B
Technológia Gore-Tex® , EVA , Vibram® Grip A/M/G

Gore-Tex®

A Gore-Tex® membrán szárazon és kényelemben tartja a lábakat, és hideg időjárás esetén az összes fizikai tevékenység esetében növeli a légáteresztő képességet. Ez egy standard háromrétegű laminált anyag, amelynek középpontjában a tartósság és a hosszú élettartam áll.

EVA

EVA (Ethylene Vinyl Acetate) a sportcipőkben leggyakrabban használt csillapító anyag, és ennek több oka is van:
•  más összetevőkkel összekeverve a mechanikus tulajdonságokat könnyen lehet módosítani
• a sűrűséget a hozzáadott levegő különböző mennyiségével lehet módosítani
• több formatervezési lehetőség könnyebb illetve olcsóbb feldolgozással
• a variációk különböző lehetőségeket kínálnak a különböző cipőkoncepciókhoz, egyéni preferenciákhoz és futási stílusokhoz.

Vibram® Grip A/M/G

A Vibram®-mal együttműködve lett kifejlesztve ez a túra- és vadászcipő talp. Jobb tapadást és kapaszkodást biztosít a síkos és nedves felületen.