info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Férfi kültéri lábbelik Alfa Impact A/P/S GTX M

Alfa Impact A/P/S GTX M

Férfi kültéri lábbelik

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
214 780 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 234 286 Ft megtakarít 19 506 Ft -8 %

Alfa

584540222

A rendkívül kényelmes, univerzális szabású cipő prémium Full Grain bőrből készült. A GORE-TEX® membránnal együtt a cipő vízálló és légáteresztő, és egész nap magas szintű kényelmet biztosít. A körös-körül gumibélés és a kevlár anyagú hármas varrás rendkívül mechanikusan ellenállóvá teszi ezt a cipőt. A Vibram® külső talp kiváló tapadást biztosít különböző típusú felületeken, például padlón, aszfalton, kavicson, sziklákon és füvön. Az Impact A/P/S GTX cipő Olaszországban készül, és kiváló minőségű. Az Impact A/P/S GTX egy speciálisan kialakított dobozban kerül forgalomba, cipőtáskával és karbantartó termékkel együtt.

TECHNOLÓGIA

GORE-TEX® MEMBRÁN

Vízálló és szigetelő réteg páratlan légáteresztő képességgel a további kényelem érdekében.A Performance Comfort technológiával úgy tervezték, hogy a kültéri tevékenységek során a legkülönfélébb körülmények között is maximális kényelmet biztosítson. A Performance Comfort technológia elsősorban az Alfa hegymászó-, túra- és vadászcsizmáiban található meg.

ANATÓMIAI TALPBETÉT

Anatómiai kialakítású talpbetét, amely légáteresztő, nagy nedvszívó képességű anyagokkal tartja szárazon és kényelmesen a lábat. A habszerkezet ütéscsillapítást, kényelmet és megkönnyebbülést biztosít a fáradt lábaknak. Az antibakteriális felület segít megelőzni a szagok kialakulását is.

STABILIZÁLÓ L-PÁRNÁZÁS

A kiváló műszaki tulajdonságok biztosítják a stabilitást a termék teljes élettartama alatt.

LINING

Vibram® GripA/M/Gs egyedi gumikeverék és kiváló tapadás. A Vibram® Grip+ egy egyedi gyártású talp, amelyet az Alfa és a Vibram® együttműködése révén fejlesztett ki. Egyedi gumikeveréke nagyobb súrlódást biztosít, így még jobb tapadást biztosít. Az új gumikeverék mellett a Grip+ saját egyedi mintázattal rendelkezik. Az eredmény egy prémium minőségű külső talp és páratlan tapadás csúszós és nedves felületeken.

GUMIBORÍTÁS

A gumibélés a lábujjaknál és a saroknál növeli a tartósságot és meghosszabbítja az élettartamot.

SZŐNYEGEK

Az Alpha fűzőket impregnálták, ami megakadályozza a vízfelvételt.

AZ EGÉSZ PÁR SÚLYA

1 500 g (42 EUR méret)

KÉMÉNYMAGASSÁG

16 cm (42 EUR méret)

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás
Évad 2022 Q3
A lábbeli felsőrésze Vízálló
Lábbeli magassága Magas
Használt kültéri lábbelik Könnyű túrázás , Alpesí túrázás
Kültéri lábbeli típus B
Technológia Vibram™ Outsole , Gore-Tex®

Vibram™ Outsole

A cipők talpa a Vibram anyagok keverékéből van készítve- a Vibram több mint 75 év tapasztalattal rendelkezik a cipőtalpok gyártásában. A modellben használt Vibram talp nagyon kopásálló, ideális száraz és nedves tapadást kínál az úton és más kemény felületeken.

Gore-Tex®

A Gore-Tex® membrán szárazon és kényelemben tartja a lábakat, és hideg időjárás esetén az összes fizikai tevékenység esetében növeli a légáteresztő képességet. Ez egy standard háromrétegű laminált anyag, amelynek középpontjában a tartósság és a hosszú élettartam áll.