info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Férfi kültéri lábbelik Alfa Laggo Advance GTX M
Voucher + ingyen

Alfa Laggo Advance GTX M

Férfi kültéri lábbelik

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
78 480 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz

Alfa

689910110

A termék megvételékor további kedvezmény nélkül 6 900 Ft-t kapsz a következő vásárlásodhoz.


FÉRFI KÖNNYŰ TÚRA- ÉS VÁROSI CIPŐ LAGGO ADVANCE GTX ALFA GORE-TEX® MEMBRÁNNAL

A férfi trekking- és városi cipő ultrakönnyű és egyedülálló a különböző terepeken, homokos parton és kemény sziklákon végzett speciális teszteknek köszönhetően. A csizma speciális habszivacs párnázással van ellátva ott, ahol a lábfej a legnagyobb igénybevételnek van kitéve, valamint a boka területén. Ez minimálisra csökkenti a lábfej sarkát érő kemény ütéseket és a boka vagy a lábujjak területén keletkező kopásokat. A cipő egyedi, szabadalmaztatott Alpha talpa a sima, csúszós felületekre szabott. Emellett testreszabott durva talpmintával rendelkeznek, hogy elnyeljék a kemény felületeken érkező ütéseket.

A felső anyag gyakorlatilag karbantartásmentes. A GORE - TEX membrán élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk a hozzá illő gyapjú túrazoknival való viselést. Szintén egyedülállóak az új, divatos kréta színek, amelyeket az élettelen természet és a tenger ihletett - a homokkő, a gránit, a csillám és a mészkő színei. A talpat a hagyományos norvég minták ihlették.

Technológia:

Szövet és GORE-TEX®

Tartós külső anyag, GORE-TEX® membránnal összekötve. Vízálló és szigetelő réteg egyedülálló légáteresztő képességgel a további kényelem érdekében. A rendkívül légáteresztő hidrofób anyagokkal kombinálva az Extended Comfort technológia megakadályozza, hogy a víz behatoljon a cipőbe, miközben lehetővé teszi, hogy az izzadság a cipő belsejéből kifelé párologjon. A GORE-TEX® Extended Comfort mérsékelt és melegebb körülmények között, valamint magasabb aktivitási szinteken használható. 100%-ban vízálló és rendkívül légáteresztő, száraz és kényelmes környezetet biztosít a melegebb hőmérsékleten. Az Extended Comfort technológiát elsősorban alacsony és közepes Alpha csizmákhoz tervezték.

Könnyű EVA középtalp

Rendkívül könnyű és kiválóan párnázott középtalp.

Alpha külső talp

Külső talptechnológia, amely kiváló tapadást garantál nedves és száraz felületen egyaránt.

Jellemzők:

  • SAROK - a szabványos alakú sarok biztosítja a kényelmet, míg a kerek sarokforma csökkenti a vízhólyagok kialakulásának kockázatát.
  • LOOP - sarokhurok a könnyebb felcsúszásért vagy a nyereghez vagy hátizsákhoz való rögzítésért.
  • LÁTÓS SÚLYA - 420 g (43-as méret EUR)
  • KAMMAMAGasság - 7,5 cm (43 EUR méret)

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás
Évad 2022 Q3
A lábbeli felsőrésze Vízálló
Lábbeli magassága Alacsony
Használt kültéri lábbelik Könnyű túrázás
Kültéri lábbeli típus A
Technológia Gore-Tex® , EVA

Gore-Tex®

A Gore-Tex® membrán szárazon és kényelemben tartja a lábakat, és hideg időjárás esetén az összes fizikai tevékenység esetében növeli a légáteresztő képességet. Ez egy standard háromrétegű laminált anyag, amelynek középpontjában a tartósság és a hosszú élettartam áll.

EVA

EVA (Ethylene Vinyl Acetate) a sportcipőkben leggyakrabban használt csillapító anyag, és ennek több oka is van:
•  más összetevőkkel összekeverve a mechanikus tulajdonságokat könnyen lehet módosítani
• a sűrűséget a hozzáadott levegő különböző mennyiségével lehet módosítani
• több formatervezési lehetőség könnyebb illetve olcsóbb feldolgozással
• a variációk különböző lehetőségeket kínálnak a különböző cipőkoncepciókhoz, egyéni preferenciákhoz és futási stílusokhoz.