info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Unisex palack Camelbak Podium 710ml

Camelbak Podium 710ml

Unisex palack

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
4 351 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 5 439 Ft megtakarít 1 088 Ft -20 %

Camelbak

C1875-002071

A távtól függetlenül fontos, hogy a kerékpározás közben hidratált maradj. A Podiumot úgy tervezték, hogy illeszkedjen a piacon kapható különböző palackkosarakhoz, valamint egy könnyen összenyomható kialakítással rendelkezik, amely kevesebb erőfeszítéssel több folyadékot juttat ki, és önzáró kupakkal rendelkezik a kevesebb kiömlés és fröccsenés érdekében. A be- és kikapcsoló szelep pozitív zárást biztosít a szivárgásmentes szállításhoz, és minden alkatrész 100%-ban BPA, BPS és BPF mentes. A Podium a kategória legjobb folyadékpótlását kínálja, hogy Ön a lovaglásra koncentrálhasson.

Kulcsfontosságú jellemzők:

  • CAMELBAK BIKE VÍZPALACK: A CamelBak Podium squeezable vizes palack új dizájnnal rendelkezik, és minden eddiginél könnyebben tisztítható. Továbbra is a legjobb kerékpáros vizes palackként állítja fel a mércét az iparágban.
  • OPTIMÁLIS ÜZEMPALack illeszkedés: A Podium squeezable kerékpáros palackot úgy tervezték, hogy biztonságosan illeszkedjen a különböző palackkosarakba. Könnyen összenyomható, így kevesebb erőfeszítéssel több folyadékot vehetsz magadhoz.
  • NAGY Folyóáramú, önzáró kupak: A CamelBak squeeze palackokat nagy folyású és önzáró kupakkal tervezték. Ez maximalizálja az áramlást, miközben kiküszöböli a kiömléseket és a fröccsenéseket.
  • Könnyen tisztítható és BPA-mentes: A CamelBak Podium a tökéletes vizes palack a gyors, megbízható és rendíthetetlen folyadékpótláshoz. A könnyű tisztítás érdekében minden rész elválasztható, és minden műanyag BPA-mentes.
  • AMIKOR MEGGYÁRTUNK - Megtartjuk: A Got Your Bak élethosszig tartó garanciánk a termék élettartama alatt minden tartályra, hátizsákra, palackra és tartozékra kiterjed, amelyek gyártási anyag- és gyártási hibáknak vannak kitéve.


Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás , Kerékpározás
Évad 2022 Q1
Palack típus Palack
A palack űrtartalma 0,5 l-től akár 1 literig
A palack anyaga Műanyag