info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Unisex palack Camelbak Podium Ice 620ml

Camelbak Podium Ice 620ml

Unisex palack

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
9 213 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 11 516 Ft megtakarít 2 303 Ft -20 %

Camelbak

C1872-602062

Ha fontos számodra a hideg víz fogyasztása, akkor a CamelBak Podium Ice szigetelt vizes palack neked való. A Podium Ice palack a tökéletes, hűvös béléssel ellátott vizes palack a kerékpáros kalandokhoz. Ezt a vizes palackot úgy terveztük, hogy megfelelően hidratálja a szervezetét, miközben javítja a teljesítményét az úton. Aerogel szigeteléssel tervezték, amely négyszer tovább tartja hidegen a vizet, mint más kerékpáros palackok. A kerékpározás szerelmesei évek óta bíznak a CamelBakban, hogy kiváló, csúcsteljesítményre optimalizált vizes palackokkal lássa el őket. A Podium Ice sportvizes palack továbbra is a legjobbak közé emeli a CamelBak márkát a kerékpáros világ legjobbjai között. Ez a prémium minőségű, préselhető vizes palack a kerékpáros felszerelésed nélkülözhetetlen része. Újratervezték, hogy biztonságosan illeszkedjen a különböző kerékpáros palackkosarakba. A vizes palackokat könnyű összenyomni, így kevesebb erőfeszítéssel több vizet tudsz magadhoz venni. Önzáró, nagy átfolyású kupakot is tartalmaznak, amely maximalizálja az áramlást, miközben korlátozza a kiömlést és a fröccsenést. A Podium Ice palack 100%-ban BPA, BPS és BPF mentes. Ez a szigetelt vizes palack is Trutaste polipropilént tartalmaz HydroGuard anyagokkal, így újra és újra élvezheti a víz ízét és semmi mást. Minden alkatrész könnyen levehető, így a tisztítás gyerekjáték.

Kulcsfontosságú jellemzők:

  • CAMELBAK SZIGETELT VÍZPALACK: A CamelBak Podium Ice szigetelt vizes palack Aerogel szigeteléssel rendelkezik, amely négyszer tovább tartja hidegen a vizet, mint más nyomható vizes palackok.
  • MAGAS ÁRAMLÁSÚ, Önzáró kupak: Ez a CamelBak sportos vizes palack nagy áramlású, önzáró kupakkal rendelkezik. Ez maximalizálja az áramlást, miközben kiküszöböli a kiömléseket és a fröccsenéseket.
  • Könnyen tisztítható és BPA-mentes: A CamelBak Podium Ice egy prémium minőségű, szigetelt palack a gyors, megbízható és kiváló folyadékpótláshoz. A könnyű tisztítás érdekében minden rész elválasztható, és minden műanyag 100%-ban BPA-, BPS- és BPF-mentes.
  • OPTIMÁLIS PALACKFELSZERELÉS: A Podium Ice szigetelt kerékpáros vizes palackot úgy tervezték, hogy biztonságosan illeszkedjen a különböző palackkosarakba. Könnyen összenyomható, így kevesebb erőfeszítéssel több folyadékot vehet fel.
  • AMIKOR MEGCSINÁLJUK - MEGCSINÁLJUK: A Got Your Bak élethosszig tartó garanciánk a termék élettartama alatt minden olyan tartályra, hátizsákra, palackra és tartozékra vonatkozik, amely gyártási anyag- és kivitelezési hibáknak van kitéve.

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás , Kerékpározás
Évad 2022 Q1
Palack típus Palack
A palack űrtartalma 0,5 l-től akár 1 literig
A palack anyaga Műanyag