info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Futócipők Craft Boty CTM Ultra tmavě šedá se žlutou

Craft Boty CTM Ultra tmavě šedá se žlutou

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
43 564 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 46 704 Ft megtakarít 3 140 Ft -7 %

Craft

1910455 503997

Súly: 250 g
Csepp: 11mm
Szénlemez: nem
Párnázási magasság: 33 mm

Egy cipő, ami mindent tud? Így lehetne jellemezni az új CTM ULTRA-t. A sokoldalú külső talp nem csak aszfalton, hanem aszfaltozott utakon és városi ösvényeken is megállja a helyét. Erőteljes párnázási réteg bőséges kényelmet biztosít a hosszú edzésekhez, míg a hab alacsony súlya és kiváló energia-visszanyerése szó szerint előre lendít, és növeli a teljesítményt az országúti versenyeken és a versenyeken. tempófutások.

A strukturált, egyrétegű felsőrész puha benyomást kelt, de az atlétikai edzők példáját követve határozottan körülöleli a lábat ott, ahol kell, és tökéletesen rögzíti a lábat a cipőben. Ez biztosítja, hogy a CTM ULTRA ne vesszen el. még a pálya éles szüneteiben is.

Térfogat, tempó, sprint, út és aszfalt. A CRAFT CTM ULTRA egy hihetetlenül sokoldalú cipő minden olyan futó számára, aki komolyan gondolja az edzést és folyamatosan fejlődni szeretne.

A modell alakja és geometriája a CTM ULTRA CARBON csúcs versenycipőn alapul. A felhasznált anyagok is azonosak, így a két modell valós tulajdonságai nagyon közel állnak egymáshoz. Az egyetlen dolog, ami itt hiányzik, az az. a szénlemez. A dinamika és a visszapattanási sebesség nem ér el ilyen magas szintet. Ezt a hiányt azonban ellensúlyozza a jelentős árkülönbség. Hacsak nem a "legjobbak legjobbja" cipőt keresi, és nem elégszik meg a könnyű, prémium kategóriás cipő kiváló ár/teljesítmény arányban, akkor a CTM ULTRA a megfelelő cipő a cipőszekrényedbe.

Paraméterek

Sport Futó
Évad 2021 Q3
Futólépés típusa Neutrális
Futócipő típusa Edzőcipő
Felület típus- futás Aszfaltra
A lábbeli felsőrésze Légáteresztő
A cipő szélessége Normál
Csillapítás Közepes csillapítás
Drop 10 mm