info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Futócipők Craft W Boty X165 Engineered II růžová

Craft W Boty X165 Engineered II růžová

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
29 821 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 54 328 Ft megtakarít 24 507 Ft -45 %

Craft

1910462 740439

CRAFT X165 ENGINEERED II


Súly: 309g (UK 8)


Csepp: 9,5mm


Csökkentési magasság:


Testhezálló kényelem aszfalton és aszfaltozott utakon való futáshoz. Ez egy mondat, amellyel a jól bevált CRAFT X165 ENGINEERED országúti kerékpárunkat az új, második generációban jellemezhetjük.


A cipő talpát egy masszív, kényelmes ARC habréteg alkotja, amely megbízhatóan elnyeli a lökéseket, miközben magas energia-visszatérítést biztosít az agilis visszapattanáshoz. A kényelem szintje így nagyon magas szintre, és nem fogsz "belesüllyedni" a cipőbe, és nem veszítesz értékes energiát minden egyes lépéssel.


A felsőrész strukturált, többrétegű hálóból készült. Mint egy második bőr, úgy öleli körbe a lábat, és a tömör gumi vagy műanyag elemek hiányának köszönhetően nem áll fenn a hólyagok vagy kopások veszélye. még a nagyon hosszú futások során is. A burkolt felületeken való futáshoz elegendő szilárdságot biztosít a szövéssűrűség hatékonyan megtervezett változása. Ez teszi az X165 ENGINEERED II felsőrészt kényelmessé, puhává és légáteresztővé, ahol lehetséges, és szilárd és stabil, ahol szükséges.


A könnyedség, a légáteresztő képesség és a kényelem kombinációjával ideális társat talál a futók számára minden teljesítménycsoportban, akik megbízható cipőt keresnek a futáshoz. rutin.

Paraméterek

Sport Futó
Évad 2021 Q1
Futólépés típusa Neutrális
Futócipő típusa Edzőcipő
Felület típus- futás Aszfaltra
A lábbeli felsőrésze Légáteresztő
A cipő szélessége Normál
Csillapítás Közepes csillapítás
Drop 9 mm