info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Julbo Evad-1 RA PF 1-3 HC

Unisex napszemüveg

Hétfőn, 7. 11. lesz kézbesítve

Éppen van nekünk 1 darab. Most vagy soha.

166 215 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 219 140 Ft megtakarít 52 925 Ft -24 %
  • Ennek a terméknek a szállítása ingyenes
  • icon-Created with Sketch. A terméket visszaküldeni és kicserélni akár 30 napon belül is megteheti

Julbo

10014064JUL

Az EVAD - 1 sokkal több, mint egy közönséges szemüveg!

A Julbu egy teljesen új, forradalmi szemüveggenerációt fejlesztett ki. Közvetlenül a látómezőben gyorsan és egyszerűen megjelenítik az összes adatot, amelyek lehetővé teszik a sportolók számára, hogy elsősorban a célpontra koncentráljanak, de de ugyanakkor élőben irányítják előadásuk minden paraméterét. Élő adatátvitel: képernyővezérlés mozgásérzékelőn, fényerőérzékelőn keresztül, Bluetooth-kapcsolat okostelefonhoz vagy okosórához. See Through technológia: három képernyőn jeleníti meg az aktuális adatokat: időtartam, tempó, BPM (pulzusszám), távolság, szintemelkedés, sebesség, átlagsebesség; IP54 vízálló; 12h 12 órás üzemidő (az akkumulátor micro USB-n keresztül újratölthető). A legjobb teljesítmény érdekében tervezték: súlya mindössze 35 gramm; lekerekített forma szellőző elülső részével; a 3 ponton állítható lábak tökéletesen illeszkednek és az archoz igazítható; oldalsó napellenzők; Reactiv fotokróm napellenző széles látómezővel; cserélhető gerendák két méretben. RA PF 1-3 HC fotokróm lencse: RA=Reactiv, PF=Teljesítmény, HC=Nagy kontraszt; nagy kontraszt - egész nap; 1-3 kategória; szemtávolság; rózsaszín árnyalat; NTS. A fotokróm lencsék önsötétítőek, azaz alkalmazkodnak a környező fényviszonyokhoz. időjárás a nap intenzitásának előre meghatározott tartományán belül. Az NTS technológiának köszönhetően a színezés nem a környezeti hőmérséklettől, hanem az UV intenzitástól függ. A Julbo önszíneződő napellenzői ötféleképpen oszthatók meg különböző típusok a lencse rendeltetésének és céljának megfelelően. A polikarbonáthoz képest tartósabbak - az NXT technológiának köszönhetően gyakorlatilag törhetetlenek, könnyebbek, az anyag ellenáll a vegyi anyagoknak, például a vegyi anyagoknak. benzin vagy aceton, és élethosszig fotokróm. Ez azért van így, mert nem csak egy hozzáadott fotokróm réteg van az üvegen, mint a hagyományos önszínező szemüvegeknél, hanem ez a technológia már része az üvegnek. magának az üvegnek. NTS (nem hőmérséklet-érzékeny). A legtöbb fotokróm (sötétítő) lencse hőmérsékletérzékeny, és sötétebb színt eredményez. Az NTS technológiával ellátott lencsék garantálják az állandó védelmi szintje a hőmérséklettől függetlenül, így a hőmérő fokszámától függetlenül képesek az önsötétítésre. Ez azt jelenti, hogy például a tengeren, ahol a hőmérséklet napos időben sokkal alacsonyabb lehet. mint a strandon, ezek a lencsék tökéletes védelmet nyújtanak a szemednek a napfénytől.

Paraméterek

Sport Kerékpározás
Évad 2021 Q3
Polarizáció Nem
Termék típus- szemüvegek Szemüvegek
Lencse típus Fotókróm
Kontraszt Semleges
Keret típus Egész keretes
Védelem 1 -gyenge fény (felhős) , 2 — közepes fény (szakadozott felhős/ felhős) , 3 — erős fény (napos)
Technológia CustomFIT , Grip Tech temples , REACTIV Photochromic

CustomFIT

A CustomFIT oldalsó részek pontosan az Ön igényeihez igazíthatók, és a Grip Tech technológiával kombinálva olyan tökéletesen illeszkednek, mintha testre szabták volna őket. 

Grip Tech temples

Exkluzív puha anyag az oldal részeken, amely nem ragad a hajhoz, de kitűnő tartást biztosít és kényelmes.

REACTIV Photochromic

A szélsőséges körülmények között sportoló sportolók számára tervezett REACTIV Photochromatic színezett lencsék többféle változatban kaphatók: fotokróm tartományok, színek és kivitelek széles választéka, hogy minden sportoló különböző igényeinek megfeleljen.

A lencsék azonnal reagálnak a környezeti fényerőre, és a fény- vagy időjárási körülményekhez igazítják a látást. A Julbo alapvető technológiáját, a REACTIV fotokróm lencséket alacsony hőmérsékleten öntik, így a fotokróm pigmentek a lencsetestbe integrálódnak és egyenletesen eloszlanak.

A fotokróm lencsék élethosszig tartó garanciát és kivételesen tiszta látást biztosítanak. Egyszerűen mondva, a jelenlegi piacon a legjobb technológia a kültéri sport szerelmeseinek.