info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Unisex napszemüveg Julbo Fury RA PF 1-3 LAF

Julbo Fury RA PF 1-3 LAF

Unisex napszemüveg

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
65 745 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 84 102 Ft megtakarít 18 357 Ft -22 %

Julbo

10014089JUL

A Julbo Fury szemüveget a kerékpározás szerelmesei fogják értékelni. Tökéletes szellőzéssel rendelkeznek, könnyűek, kényelmesen elférnek a sisak alatt és kiváló tapadást biztosítanak. Az éles vonalak tökéletesen illeszkednek a legújabb trendekhez. kerékpározás. A széles napellenző megvédi a szemét a naptól, a kavicsoktól, az esőtől vagy a rovaroktól.
A fotokróm lencsék önsötétítőek, azaz a napfény intenzitásának egy előre meghatározott tartományán belül alkalmazkodnak a környező időjáráshoz. Az NTS technológiának köszönhetően a színezés nem a környező fénytől aktiválódik. hőmérséklet, hanem az UV-sugárzás intenzitása. A Julbo az önszínező lencséket öt különböző típusra osztja, attól függően, hogy milyen tevékenységre és célra szánják a lencsét. A polikarbonáthoz képest tartósabbak - az NXT technológiának köszönhetően gyakorlatilag törhetetlenek, könnyebbek, az anyag ellenáll az olyan vegyi anyagoknak, mint a benzin vagy az aceton, és élethosszig fotokrómok. Ez azért van, mert nem csak hozzáadott fotokróm réteg, mint a hagyományos önszínező üvegeknél, de a technológia már az üveg része. NTS (nem hőmérséklet-érzékeny). A legtöbb fotokróm (sötétítő) lencse érzékeny a következőkre hőmérséklet-érzékeny lencsék, amelyek sötétebb színt eredményeznek. Az NTS technológiával ellátott lencsék a hőmérséklettől függetlenül állandó védelmet garantálnak, így a hőmérőn mért fokoktól függetlenül képesek az önsötétítésre. Ez a azt jelenti, hogy például a tengeren, ahol a hőmérséklet napsütéses időben lehet sokkal

Specifikáció:

  • Air Link Temple rendszer: elasztomer betét az oldalfal végén a nagyobb kényelem és a könnyebbség érdekében.
  • Orrmarkolat
  • Szellőzés
  • Széles napellenzők
  • Grip Tech: a lábak nem tapadnak a hajhoz
  • RA PF 1-3 fotokróm lencse: RA=Reactiv, PF=Performance, 1-3 kategória, magas kontraszt - egész nap, enyhíti a szem megerőltetését NTS

Paraméterek

Sport Futó
Évad 2021 Q3
Polarizáció Nem
Termék típus- szemüvegek Szemüvegek
Lencse típus Fotókróm
Kontraszt Semleges
Keret típus Egész keretes
Védelem 1 -gyenge fény (felhős) , 2 — közepes fény (szakadozott felhős/ felhős) , 3 — erős fény (napos)
Technológia Air Link Temple system , REACTIV Photochromic

Air Link Temple system

Ennek az elasztomer csillapító betétnek köszönhetően az oldalak végein, a szemüveg könnyű és kényelmesebb.

REACTIV Photochromic

A szélsőséges körülmények között sportoló sportolók számára tervezett REACTIV Photochromatic színezett lencsék többféle változatban kaphatók: fotokróm tartományok, színek és kivitelek széles választéka, hogy minden sportoló különböző igényeinek megfeleljen.

A lencsék azonnal reagálnak a környezeti fényerőre, és a fény- vagy időjárási körülményekhez igazítják a látást. A Julbo alapvető technológiáját, a REACTIV fotokróm lencséket alacsony hőmérsékleten öntik, így a fotokróm pigmentek a lencsetestbe integrálódnak és egyenletesen eloszlanak.

A fotokróm lencsék élethosszig tartó garanciát és kivételesen tiszta látást biztosítanak. Egyszerűen mondva, a jelenlegi piacon a legjobb technológia a kültéri sport szerelmeseinek.