info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Keen Ridge Flex Mid Wp M

Férfi kültéri lábbelik

Válassza ki a méretét Hogyan kell kiválasztani?

Termék elérhetőség
először a méretet válassza ki
64 915 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 75 690 Ft megtakarít 10 775 Ft -14 %
  • Ennek a terméknek a szállítása ingyenes
  • icon-Created with Sketch. A terméket visszaküldeni és kicserélni akár 30 napon belül is megteheti

Keen

10016507KEN.01

Új, modern túracipő, amely hihetetlen kényelmet garantál. Kiváló minőségű, vízálló bőrből készülnek, öko-tanúsítvánnyal. Ez, a membránnal és a PFC-mentes impregnálással együtt tökéletesen védi a a lábadat még erős esőben is. A szabadalmaztatott KEEN.All-Terrain talpbetét mély, többirányú mintázattal lehetővé teszi a biztonságos járást még a nagyobb kihívást jelentő burkolatlan terepen is. Új, egyedülálló Bellows flex technológia a cipő hajlítási pontjánál a lábfejre helyezve maximális rugózási kényelmet biztosít a visszapattanás során. Az EVA középtalpnak köszönhetően minőségi párnázottságra számíthatsz a lépéseidben, még akkor is, ha kissé túlsúlyos vagy. egy anatómiailag formázott és cserélhető poliuretán talpbetéttel együtt. A szélesebb szabás szélesebb lábaknak és magasabb lábfejnek felel meg. A kiváló minőségű fűzés kényelmesebbé és gyorsabbá teszi a cipő fel- és levételét. KEEN.DRY; KEEN. BELLOWS FLEX; KEEN ALL-TERRAIN; PFC FREE REPELLENT; BETTER LEATHER; ECO ODOR CONTROL; JOBB BŐR; ÖKO SZAGTALANÍTÁS

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás
Évad 2021 Q3
A lábbeli felsőrésze Vízálló
Lábbeli magassága Magas
Használt kültéri lábbelik Könnyű túrázás
Kültéri lábbeli típus A/B
Technológia Keen.Dry , Keen.All-Terrain , PFC Free DWR

Keen.Dry

Ellenálló vízálló és légáteresztő membrán, amely természetesen a víz beengedése nélkül engedi ki a láb által termelt nedvességet.

Keen.All-Terrain

A nagy tapadású gumitalp számos felületen elősegíti a tapadást.

PFC Free DWR

A DWR rövidítés a Durable Water Repellency (hosszan víztaszító) kifejezésből ered. Ez egy tartós impregnálás, amely biztosítja a vízállóságot. Ennek köszönhetően a külső anyagok nem szívják fel a nedvességet. Gyapjú és vízálló ruházatban és sátraknál is egyaránt használják. Hatékonysága az ismételt mosás által állandóan csökken.

A perfluorozott vegyületek (PFC-k) biológiailag, gyakorlatilag nem lebonthatók. Ezért ez az impregnáció nincs használva, és egyéb ökológiailag tiszta és nagy teljesítményű alternatívákkal van lecserélve.