info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Férfi kültéri lábbelik Keen Ridge Flex Wp M

Keen Ridge Flex Wp M

Férfi kültéri lábbelik

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
51 238 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 70 893 Ft megtakarít 19 655 Ft -28 %

Keen

10016508KEN.01

A Ridge Flex egy új, modern, de mindenekelőtt hihetetlenül kényelmes túrabakancs. A felsőrész kiváló minőségű, vízálló, környezetvédelmi tanúsítvánnyal rendelkező bőrből készült, amely a membránnal és a PFC-mentes impregnálás tökéletesen megvédi a lábát még erős esőben is. A szabadalmaztatott KEEN.All-Terrain talpbetét mély, többirányú mintázattal lehetővé teszi a biztonságos járást még a nagyobb kihívást jelentő, burkolatlan terepen is. Persze maximális kényelmet fogsz élvezni, amikor a visszahajlás során hajlítasz, köszönhetően az új, egyedülálló Bellows flex technológiának, amely a lábfejnél található, ahol a cipő hajlik. EVA középtalp poliuretánnal együtt az anatómiailag formázott és cserélhető talpbetét biztosítja a minőségi párnázottságot a lépésedben, még akkor is, ha kissé túlsúlyos vagy. A szélesebb szabás ideális mindenkinek, akinek szélesebb a lába és magasabb a lábfeje. A kiváló minőségnek köszönhetően A cipő a fűzésnek köszönhetően gyorsan, erőlködés nélkül fel- és levehető. KEEN.DRY; KEEN. BELLOWS FLEX; KEEN ALL-TERRAIN; PFC FREE REPELLENT; BETTER LEATHER; ECO ODOR CONTROL; JOBB BŐR; ÖKO SZAGTALANÍTÁS

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás
Évad 2021 Q3
A lábbeli felsőrésze Vízálló
Lábbeli magassága Alacsony
Használt kültéri lábbelik Könnyű túrázás
Kültéri lábbeli típus A/B
Technológia Keen.Dry , Keen.All-Terrain , PFC Free DWR

Keen.Dry

Ellenálló vízálló és légáteresztő membrán, amely természetesen a víz beengedése nélkül engedi ki a láb által termelt nedvességet.

Keen.All-Terrain

A nagy tapadású gumitalp számos felületen elősegíti a tapadást.

PFC Free DWR

A DWR rövidítés a Durable Water Repellency (hosszan víztaszító) kifejezésből ered. Ez egy tartós impregnálás, amely biztosítja a vízállóságot. Ennek köszönhetően a külső anyagok nem szívják fel a nedvességet. Gyapjú és vízálló ruházatban és sátraknál is egyaránt használják. Hatékonysága az ismételt mosás által állandóan csökken.

A perfluorozott vegyületek (PFC-k) biológiailag, gyakorlatilag nem lebonthatók. Ezért ez az impregnáció nincs használva, és egyéb ökológiailag tiszta és nagy teljesítményű alternatívákkal van lecserélve.