info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Leki Cressida AS

Túrabotok

A beszállító raktárában
Kézbesítés 6-11 munkanapon belül
További 12 % kedvezményt kap ebből a termékből a kosárban a kóddal
PNFEO12
40 900 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 44 995 Ft megtakarít 4 095 Ft -9 %
  • icon-Created with Sketch. A terméket 30 napon belül visszaküldheti

Leki

65221151

Termék videó

Ismertetés

A Cressida AS támogatni fogja Önt a következő hegyi túráján! A bot ütésálló változata biztosítja az ütőerők csökkentését, és ezáltal tehermentesíti az izmokat, ízületeket és szalagokat. Az újonnan kifejlesztett Aergon Air Compact nyéllel van felszerelve, amely 12 százalékkal rövidebb a kompaktabb változatban, és így optimálisan alkalmazkodik a kisebb kezekhez. Az üregtechnológia lehetővé teszi a könnyűszerkezetes építés és a nagyméretű, minden ergonómiai követelménynek megfelelő támasztófelületek kombinációját. Az Aergon Air markolat gumírozott feje maximális tapadást biztosít a hegyek lejtőin. A Speed Lock 2 plus zárrendszernek köszönhetően a Cressida AS másodpercek alatt összeszerelhető. Itt is vagyunk! Lock Security Strap Skin 4.0 állítható záróheveder. Ultrakönnyű, nagyon légáteresztő és maximális viselési kényelmet biztosít. 90-125 cm pálcahosszúságú.

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás
Évad 2022 Q1
Bot típus Teleskópikus
Túrabotok anyaga Alumínium
Technológia Dynamic Suspension System , DSS Tip , Trekking 2.0 Basket , Aergon Air , Speed Lock 2 Plus

Dynamic Suspension System

A DSS rendszer akár 40%-kal csökkenti a rezgések erejét, amelyek akkor keletkeznek, amikor a bot a talajhoz ér. Az intelligens rezgéselnyelő kialakítás a hegyek okos elhelyezésén és egy speciális elasztomeren alapul, amely csillapító komponensként működik.

DSS Tip

Robusztus hegy, amely garantálja a pontos illeszkedést a bothoz és a tökéletes stabilitást szinte bármilyen terepen.

Trekking 2.0 Basket

Kompakt tányér a túrabothoz. Megvéd a hóba vagy a sárba történő benyomódástól és könnyen cserélhető.

Aergon Air

Az Aergon Air magában ötvözi a könnyedséget és a stabilitást. Ergonomikus formája maximális kényelmet biztosít, a teljesen gumírozott markolatfej pedig abszolút kontrollt garantál.

Speed Lock 2 Plus

A TÜV Süd tanúsítvánnyal rendelkező beállítási rendszer külső bilinccsel működik, amely lehetővé teszi az egyszerű beállítási változtatásokat és maximális szorítóerőt biztosít.