info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Leki Cross Trail FX.One Superlite

Lyukak az ösvényfutáshoz

Válassza ki a méretét Hogyan kell kiválasztani?

A beszállító raktárában
Kézbesítés 4-7 munkanapon belül
További 12 % kedvezményt kap ebből a termékből a kosárban a kóddal
PNFEO12
60 900 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 67 495 Ft megtakarít 6 595 Ft -10 %
  • Ennek a terméknek a szállítása ingyenes
  • icon-Created with Sketch. A terméket 30 napon belül visszaküldheti

Leki

65225561

Termék videó

Ismertetés

A Cross Trail FX.One Superlite a következő hegyi túrádon támogatást nyújt! A rendkívül könnyű, fix hosszúságú, mindössze 14/12 milliméter átmérőjű karbon bot az újonnan tervezett Cross Shark nyéllel rendelkezik. Ez a rendszer ideális a gyors túrázáshoz, mivel egyesíti a trail running markolatok és a trekking markolatok előnyeit. A rendkívül légáteresztő hálós anyagból készült, optimalizált formájú, széles pánt biztonságosan és szilárdan körülöleli a kezet, és lehetővé teszi a kézizmok tehermentesítését. A parafa utánzatból készült habszivacs porózus fogantyú a további fogásváltozatok érdekében meghosszabbítással van ellátva. Indulj el a következő edzésre ezekkel a modern megjelenésű, sokoldalúan összecsukható botokkal, amelyek férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmasak!

Kulcsfontosságú jellemzők:

  • SHARK SYSTEM - A Shark System optimális erőátvitelt biztosít a kéz és a bot közötti közvetlen kapcsolatnak köszönhetően. A gyors ki- és bepattintás nem jelent problémát. Minden Shark hurok és kesztyű kompatibilis az összes Shark ütővel.
  • CROSS SHARK - A Cross Shark egyesíti a trail running markolat előnyeit a trekking markolat jellemzőivel. Egyesíti a Shark rendszer sebességét az ergonomikus támasztófelület támogatásával, így ideális a hegyekben való gyors gyalogláshoz.
  • SHARK FRAME STRAP MESH - Simán állítható és egyedileg testre szabható pánt. Lehetővé teszi a bot gyors és egyszerű rögzítését és leválasztását, és kompatibilis a Shark termékcsalád összes botjával.
  • PUSH BUTTON - A Push Button rendszer lehetővé teszi az összecsukható rudak gyors ki- és behajtását egy gombnyomással.
  • CARBON - Nagy merevségével és kis súlyával tűnik ki.
  • TRAIL RUNNING TIP - Könnyű, homorú aljú tippek a bot pontos használatához bármilyen felületen, kompromisszumok nélküli alátámasztással és optimális lendítéssel.

Paraméterek

Sport Futó
Évad 2022 Q3
Bot típus Összecsukható
Túrabotok anyaga Szén
Technológia Push Button , Trigger Shark Frame Strap , TrailRunningTip

Push Button

Minimális méretek és ultra könnyű kialakítás. A LEKI összecsukható botok - egyszerűen kisebb, könnyebb, jobb. A felhasználásuk tere sokoldalú. Akár a ferrata eléréséhez, akár a terepen való futáshoz, akár egy kisebb túrához, akár túrabotként nagyobb túrákhoz.

  •  A Push Button egy gombos oldó mechanizmus a bot gyors összetolására illetve kitolására.
  •  Nagy teljesítményű feszítőhuzal PE-erősítésű köpennyel a szálak tartós védelmére
  •  Az alsó részen található rugó optimális feszítést és a huzal hosszának kompenzálását biztosítja.
  •  Speciális alumínium hüvelyek védik a nagy modulusú szénszálakat, és biztosítják az egyes szegmensek tökéletes csatlakozását.

Trigger Shark Frame Strap

Ez a hüvelykujjhurok segít az ütés és a visszarúgás ellen. Az anatómiailag pontos szabás és a légáteresztő, puha belső anyag nagy érintkezési felülettel lehetővé teszi a biztonságos és puha illeszkedést a kézhez. A Frame Strap Shark egy darabból készült, és 360 fokban fogja át a kezet. A zavaró anyagátfedések megszűnnek, ami megakadályozza a hólyagosodást és a duzzanatok kialakulását. A méret a rögzítő segítségével könnyen állítható. A markolattal való közvetlen érintkezés biztosítja, hogy minden impulzus erőveszteség nélkül továbbításra kerüljön a botra. A Trigger Shark 2.0 rendszerrel gyorsan bepattinthatja a hurkot a markolatba, és ugyanilyen gyorsan ki is oldhatja.

TrailRunningTip

A Trail Running Tip hegy bármilyen terepen biztonságos fogást biztosít.