info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Leki Cross Trail Lite TA

Kültéri botok

A beszállító raktárában
Kézbesítés 4-7 munkanapon belül
További 12 % kedvezményt kap ebből a termékből a kosárban a kóddal
PNFEO12
46 900 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 52 495 Ft megtakarít 5 595 Ft -11 %
  • icon-Created with Sketch. A terméket 30 napon belül visszaküldheti

Leki

65226221

Termék videó

Ismertetés

A Cross Trail Lite TA-ra 100%-ban számíthat! A masszív, háromrészes alumínium bot Cross Shark fogantyúval van ellátva. A túrakaros fogantyútartó a Shark rendszer sebességét ergonomikus támasztófelülettel kombinálja. Ezáltal a rendszer ideálisan alkalmas a gyors túrázó sportokhoz, és egyesíti a trail running fogantyúk előnyeit a trekking fogantyúk előnyeivel. A rendkívül légáteresztő hálós anyagból készült széles pánt biztonságosan és szilárdan körülöleli a kezet, és lehetővé teszi a kézizmok tehermentesítését. A porózus, parafa utánzatú habszivacs markolat meghosszabbítása további fogásvariációkat biztosít. A Cross Trail Lite TA megbízható társad a következő hegyi edzésedhez! Shark Frame Strap Mesh fokozatmentesen állítható és egyénileg testre szabható pánt. Lehetővé teszi a bot gyors és egyszerű rögzítését és leválasztását, és kompatibilis a Shark termékcsalád összes botjával. A bot hossza 100-135 cm.

Paraméterek

Sport Futó
Évad 2022 Q1
Bot típus Teleskópikus
Túrabotok anyaga Alumínium
Technológia Cross Shark , Speed Lock Plus , FlexTip , Nordic Basket

Cross Shark

A Cross Shark a Shark rendszer gyorsaságát és a túrázás közben fontos támasztást kínálja. Dinamikus és kényelmes kialakítás a sebességorientált hegyi gyalogláshoz.

  •  A gömbölyített támaszkodó felület a kényelmes dombra mászáshoz
  •  a hurok villámgyors rögzítése és lazítása

Speed Lock Plus

A Speedlock a világ első és eddig egyetlen, a TÜV SÜD által tanúsított külső reteszelő rendszer. Az 55 kg-os teherbírásra vonatkozó TÜV követelményt jelentősen túlteljesítették. Egy biztonsági tartalék, amely életeket menthet. A tartóerő további beállítása bármikor lehetséges.

A Speed Lock + külső állítási rendszer 35%-kal könnyebb és 27%-kal kisebb, mint a meglévő Speed Lock rendszer. És ugyanolyan tartóerővel rendelkezik, mint az előbbi. A TÜV által támasztott követelmények jelentősen túl vannak lépve.

FlexTip

Keményfém hegy hosszú, rugalmas véggel, menettel a tárcsa rögzítéséhez. A ski touring botokhoz.

Nordic Basket

Kompakt tányér a nordic walkinghez. Megvéd a hóba vagy a sárba történő benyomódástól és könnyen cserélhető.