info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Leki Guide Lite 2

Unisex téli túrabotok

A beszállító raktárában
Kézbesítés 6-11 munkanapon belül
További 12 % kedvezményt kap ebből a termékből a kosárban a kóddal
PNFEO12
39 900 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 42 600 Ft megtakarít 2 700 Ft -6 %
  • icon-Created with Sketch. A terméket 30 napon belül visszaküldheti

Leki

65227371

A nagy szilárdságú alumíniumból készült Guide Lite 2 vékony síbotok sokoldalú sí-túrabotok minden terepre. Az új Aergon Air fogantyúval felszerelt Guide Lite 2 botok még nagyobb kényelmet és irányíthatóságot biztosítanak a sítúrázás szerelmeseinek. A speciális üregtechnológia könnyű szerkezetet tesz lehetővé, amely nagy támasztófelületekkel kombinálva maximális tartást biztosít a hegyen. A nyél hátsó része teljesen gumírozott, hogy a legjobb fogást biztosítsa. Ezenkívül a nagyméretű, ergonomikus támasztófelület támogatást nyújt a meredek emelkedőkön történő meredek fordulók során. A Speed Lock 2+ rendszernek köszönhetően a hossza könnyen beállítható 110 és 150 cm között, még kesztyűben is. A sítúra bot nagy kötéslemezzel van ellátva, amely támogatást nyújt a sarokemelések és emelkedők kezelésénél.

AERGON AIR

  • Az Aergon Air ötvözi a könnyedséget és a stabilitást. Ergonomikus formája maximális kényelmet biztosít, míg a teljesen gumírozott markolófej abszolút kontrollt garantál.

ZÁR BIZTONSÁGI HEVEDER NEOPRÉN NEJLON

  • Állítható heveder biztonsági zárral. Neoprénnel és kényelmes fleece béléssel van megerősítve, és maximális viselési kényelmet biztosít.

MEGHOSSZABBÍTOTT FOGANTYÚ

  • A markolat meghosszabbítása a meredek lejtős terepen vagy traverzeken való könnyű fogást segíti.

ALUMINUM

  • Különösen kiemelkedik a kis súly melletti nagy merevségével.

SPEED LOCK 2+

  • A TÜV Süd vizsgálóintézet által tanúsított beállítási rendszer külső bilinccsel működik, amely lehetővé teszi a könnyű beállítási változtatásokat és maximális szorítóerőt biztosít.

NAGY HEGYI KÖTÉS KOSÁR

  • Kifejezetten túrázáshoz kifejlesztett lemez, rövid élével a mászási segédeszközök beállításához, hosszú élével pedig a jeges pályák lekaparásához. Könnyen cserélhető kézzel.

FLEX TIP LONG

  • Robusztus hegy, amely szinte bármilyen terepen garantálja a pontos illeszkedést és a tökéletes stabilitást.

Paraméterek

Sport Síalpinizmus
Évad 2022 Q3
Bot típus Teleskópikus
Technológia Flex Tip Long , Aergon Air , Speed Lock 2 Plus , Big Mountain Binding Basket
Síalpinizmushoz használt botok anyaga alumínium

Flex Tip Long

Ezek a világkupa specifikus hegyek garantálják a pontos bothasználatot és a tökéletes tartást gyakorlatilag bármilyen terepen.

Aergon Air

Az Aergon Air magában ötvözi a könnyedséget és a stabilitást. Ergonomikus formája maximális kényelmet biztosít, a teljesen gumírozott markolatfej pedig abszolút kontrollt garantál.

Speed Lock 2 Plus

A TÜV Süd tanúsítvánnyal rendelkező beállítási rendszer külső bilinccsel működik, amely lehetővé teszi az egyszerű beállítási változtatásokat és maximális szorítóerőt biztosít.

Big Mountain Binding Basket

Kifejezetten túrázáshoz kifejlesztett tányér, rövid élével a mászási segédeszközök beállításához, hosszú élével pedig a jeges pályák lekaparásához. Kézzel könnyen cserélhető.