info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Unisex sí kesztyű Leki HS Lightning 3D

Leki HS Lightning 3D

Unisex sí kesztyű

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
28 921 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 34 208 Ft megtakarít 5 287 Ft -15 %

Leki

650806302

Könnyűség, optimális illeszkedés és tökéletes kapcsolat a bothoz jellemzi ezt a tavaszi kesztyűt az igényes freeriderek és downhillezők számára. Az újonnan tervezett Lightning 3D kiváló minőségű anyagokkal és kényelmes illeszkedéssel rendelkezik. Az igényes és technikailag orientált síelőknek szánt kesztyű tenyere és felső anyaga valódi kecskebőrből készült. A hálós és neoprén mandzsettának köszönhetően a kesztyű rugalmas és nagy mozgásszabadságot biztosít, kiváló viselési kényelemmel. A vékony Thinsulate szigetelés a tavaszi síelés melegebb körülményeihez igazodik. Az új Trigger 3D rendszer kompatibilis az összes korábbi, Trigger S rendszerű pólussal.

Fő jellemzők:

  • TRIGGER SYSTEM EYES - Kesztyű integrált rendszerrel, amely bilincsek használata nélkül kapcsolja a kezet a fogantyúhoz. A fogantyúról való biztonságos leválasztás esés esetén garancia a szilárd egészségre a következő szezonokban! Kompatibilis a Trigger S és Trigger 3D rendszerekkel.
  • KÉNYELMES FIT - Kicsit szélesebb szabás a kényelmes viselet és a még mindig meleg kezek érdekében.
  • FŰTÉS TAVASzi viselethez - A melegségi szint a héj, a szigetelés és a bélés anyagában, a hidrofób tulajdonságokban, valamint az illeszkedésben és a konstrukcióban rejlik.
  • VÍZÁLLÓANYAGOK - Vízálló, többrétegű laminált anyagok és funkcionális összetevők használata a vízlepergetés maximalizálása érdekében.

Paraméterek

Sport Sílesiklás
Évad 2022 Q3
A ruházat tulajdonságai Hidegtől való védelem
Kesztyűk típusa Ujjas kesztyűk
Technológia Trigger S

Trigger S

Maximális biztonság, csúcsminőségű kényelem. A Trigger S sokkal gyorsabban és kényelmesebben lehetővé teszi a hurok bekapcsolását illetve meglazítását. A szabadalmaztatott biztonságos lazítás plusz védelmet nyújt a sérülés ellen.