info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Unisex sí kesztyű Leki Nordic Thermo Shark Lobster (2+2)

Leki Nordic Thermo Shark Lobster (2+2)

Unisex sí kesztyű

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
28 446 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 41 392 Ft megtakarít 12 946 Ft -31 %

Leki

650901301

A szigetelt Lobster változatban két párhuzamos ujjcsatorna biztosítja az ujjak optimális helyzetét. Mindazok számára, akik nemcsak a tökéletes erőátvitelre és a könnyű kezelhetőségre, hanem a kényelemre is hangsúlyt fektetnek.

Fő jellemzők:

  • TRIGGER S SARK -Kesztyű a Trigger hurokkal a maximális erőátvitel és kényelem érdekében. Tökéletes kombináció a Trigger Shark botokkal!
  • GORE-TEX INFINIUM WINDSTOPPER - A puha szigetelő bélés vadonatúj változata. Nézz szembe az elemekkel!
  • NORDIC COMFORT FIT - Kicsit szélesebb szabású kesztyű a maximális kényelem és melegség érdekében.
  • EXTRA SZIGETELÉS - A melegség szintje a héj, a szigetelés és a bélés anyagában, a hidrofób tulajdonságokban, valamint az illeszkedésben és a konstrukcióban rejlik.
  • VÍZÁLLÓANYAGOK - Vízálló, többrétegű laminált anyagok és funkcionális összetevők felhasználásával a vízlepergetés maximalizálása érdekében.
  • PRIMALOFT - Abszolút szélállóság. Maximális légáteresztő képesség. A Primaloftnak köszönhetően a keze kényelmesen meleg marad, még akkor is, ha
  • THERMO FIT - Kicsit szélesebb szabás az optimális hőtartás és a legmagasabb szintű kényelem érdekében még a leghidegebb napokon is.

Paraméterek

Sport Sífutás
Évad 2022 Q3
A ruházat tulajdonságai Hidegtől való védelem
Kesztyűk típusa Ujjas kesztyűk , Egy ujjas kesztyűk
Technológia Primaloft , GORE-TEX® Infinium , Trigger S

Primaloft

Szintetikus szál nagyon jó szigetelési tulajdonságokkal, vízálló réteggel, kifejezetten könnyű, légáteresztő és antiallergén. Különösen hasznos a sportruházat gyártásában és hálózsákok töltelékeként is.

GORE-TEX® Infinium

Kopásálló anyag ultra erős szálakból. A GORE-TEX® Infinium ezzel együtt extrém könnyű és légáteresztő. Elvezeti a nedvességet, gyorsan szárad és kellemesen lágy tapintású. 

Trigger S

Maximális biztonság, csúcsminőségű kényelem. A Trigger S sokkal gyorsabban és kényelmesebben lehetővé teszi a hurok bekapcsolását illetve meglazítását. A szabadalmaztatott biztonságos lazítás plusz védelmet nyújt a sérülés ellen.