info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Kesztyű sífutáshoz Leki Nordic Tune Shark Boa TH

Leki Nordic Tune Shark Boa TH

Kesztyű sífutáshoz

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
38 568 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 46 704 Ft megtakarít 8 136 Ft -17 %

Leki

649901301

Termék videó

Ismertetés

A Nordic Tune Shark Boa volt az első Boa® rendszerrel ellátott sífutókesztyű. Ez a szabadalmaztatott gyorskioldó rendszer lehetővé teszi a kézhez való egyéni illeszkedést. A Boa Boa egyedi, testre szabható kialakítással készült, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a legkényelmesebb pozícióhoz igazítsa a viseletet. egyszerűen forgassa el a BOA-kereket, és a kesztyű úgy illeszkedik, mint egy második bőr. Ez lehetővé teszi a LEKI számára a tökéletes botkormányzást és az optimális erőeloszlást a kéznél. A Trigger Shark 2.0 rendszerrel, amely garantálja a tökéletes illeszkedést, optimális vezetés és tökéletes energiaátvitel. További jellemzői az mf touch (érintőképernyő-kompatibilis) és a nagy értékű, 4 irányba sztreccselt, víztaszító Softspan anyag.

Paraméterek

Sport Sífutás
Évad 2020 Q3
A ruházat tulajdonságai Hidegtől való védelem , Széltől való védelem , Esőtől való védelem
Kesztyűk típusa Ujjas kesztyűk
Technológia Trigger Shark 2.0 , BOA®

Trigger Shark 2.0

Maximális komfort, maximális erő átvitel, különlegesen könnyű kezelés. A Trigger Shark 2.0 technológia lehetővé teszi, hogy a hurkot egy pillanat alatt rögzítse és oldja.

BOA®

A legendás cipőkötési rendszer, amelyet kerékpáros cipőkből, sílécekből és egyéb vázas cipőkből ismerhet. A Boa mikrohúzó kerék lehetővé teszi, hogy másodpercek alatt maximális pontossággal húzza le a cipőt, és ne kockáztassa az edzés közbeni lazulást.