info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Leki PRC max

Futó botok

Válassza ki a méretét

Termék elérhetőség
először a méretet válassza ki
71 900 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 84 193 Ft megtakarít 12 293 Ft -15 %
  • Ennek a terméknek a szállítása ingyenes
  • icon-Created with Sketch. A terméket 30 napon belül visszaküldheti

Leki

6434030

Ez a kiváló minőségű bot a legmagasabb igényeknek is megfelel, így még a hosszú futások is gyerekjátékká válnak. A tömör karbonból készült PRC MAX bot egy professzionális bot minden tulajdonságával rendelkezik. Az anatómiailag formázott pánt és a fogantyú anyaga kétkomponensű parafa biztosítja az erőteljes fogást és az irányítást az ütő lendítésének minden szakaszában. A Trigger Shark 2.0 rendszer csavarásgátló zárral rendelkezik, és lehetővé teszi a gyors kioldást a fogantyúból. Mind a csúcs, mind a lemez megváltoztatható, hogy megfeleljen a pálya körülményeinek, és átalakítható a nyári edzésekhez.

Paraméterek

Sport Sífutás
Évad 2018 Q3
Technológia Trigger Shark 2.0 , Fin Vario , Trigger Shark Frame Strap
Fútósí bot anyag szénszálsa

Trigger Shark 2.0

Maximális komfort, maximális erő átvitel, különlegesen könnyű kezelés. A Trigger Shark 2.0 technológia lehetővé teszi, hogy a hurkot egy pillanat alatt rögzítse és oldja.

Fin Vario

Rendszer a különböző méretű kosarak egyszerű cseréjéhez a sífutópályák különböző jellemzőihez megfelelően

  •  A téli kosarak nyárira cseréje a kerekes sílécekhez
  •  A kúp mérete (8 vagy 9) nem számít

Trigger Shark Frame Strap

Ez a hüvelykujjhurok segít az ütés és a visszarúgás ellen. Az anatómiailag pontos szabás és a légáteresztő, puha belső anyag nagy érintkezési felülettel lehetővé teszi a biztonságos és puha illeszkedést a kézhez. A Frame Strap Shark egy darabból készült, és 360 fokban fogja át a kezet. A zavaró anyagátfedések megszűnnek, ami megakadályozza a hólyagosodást és a duzzanatok kialakulását. A méret a rögzítő segítségével könnyen állítható. A markolattal való közvetlen érintkezés biztosítja, hogy minden impulzus erőveszteség nélkül továbbításra kerüljön a botra. A Trigger Shark 2.0 rendszerrel gyorsan bepattinthatja a hurkot a markolatba, és ugyanilyen gyorsan ki is oldhatja.