info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Téli kesztyű Leki Progressive Tune S Boa mf touch

Leki Progressive Tune S Boa mf touch

Téli kesztyű

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
34 733 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 46 522 Ft megtakarít 11 789 Ft -25 %

Leki

643881301

Ezzel a kesztyűvel a LEKI új fejezetet nyit a kiváló minőségű, csúcskategóriás kesztyűk fejlesztésében. A Progressive Tune S BOA® MF Touch kesztyű nem csak kiváló minőségű anyagokból készült, hanem a következőkből is a szabadalmaztatott BOA gyorskioldó rendszerrel is rendelkezik. Ez lehetővé teszi a LEKI számára a sima, tökéletesen állítható illeszkedést. Egyszerűen forgassa el a BOA-kereket és a Progressive Tune S úgy illeszkedik, mint egy második bőr, lehetővé téve a bot teljes irányítását. A Progressive Tune S a Trigger S biztonsági rendszerrel és az MF Touch-csal kombinálva egy prémium freeski kesztyű, amely megelőzi a korábbit. idő.

Paraméterek

Sport Sílesiklás
Évad 2018 Q3
A ruházat tulajdonságai Hidegtől való védelem , Esőtől való védelem
Kesztyűk típusa Ujjas kesztyűk
Technológia Trigger S , BOA®

Trigger S

Maximális biztonság, csúcsminőségű kényelem. A Trigger S sokkal gyorsabban és kényelmesebben lehetővé teszi a hurok bekapcsolását illetve meglazítását. A szabadalmaztatott biztonságos lazítás plusz védelmet nyújt a sérülés ellen.

BOA®

A legendás cipőkötési rendszer, amelyet kerékpáros cipőkből, sílécekből és egyéb vázas cipőkből ismerhet. A Boa mikrohúzó kerék lehetővé teszi, hogy másodpercek alatt maximális pontossággal húzza le a cipőt, és ne kockáztassa az edzés közbeni lazulást.