info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Leki Sherpa

Kültéri botok

A beszállító raktárában
Kézbesítés 6-11 munkanapon belül
További 12 % kedvezményt kap ebből a termékből a kosárban a kóddal
PNFEO12
46 900 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 52 495 Ft megtakarít 5 595 Ft -11 %
  • icon-Created with Sketch. A terméket 30 napon belül visszaküldheti

Leki

65220282

Termék videó

Ismertetés

A Sherpa botokkal garantált a biztonság és a stabilitás a magashegyi túrák során! A kifejezetten hegymászáshoz kifejlesztett háromrészes bot az új Aergon Air fogantyúval van felszerelve. A fogantyút minden részletében továbbfejlesztették, és újra optimalizálták a kényelem és az irányíthatóság szempontjából. A speciális üregtechnológiának köszönhetően lehetővé válik a könnyűszerkezetes építés és a nagyméretű, támogató felületek kombinációja, amelyek megfelelnek a kéz minden ergonómiai követelményének. Az Aergon Air markolat gumírozott hátulja maximális fogást és irányítást biztosít a hegyek lejtőin. A ferde szög segíti a csuklót a bot optimális vezetésében és elhelyezésében, és rendkívül hozzájárul a biztonsághoz a hegyen. A stabil hegymászó bot Flex Tip-el van ellátva, így a Big Mountain Binding Basket lemez a hegyen hó esetén kicserélhető. Az alumíniumból készült Sherpa bot stabil, mégis csak 279 g súlyú. A hegyekben teljes mértékben számíthat rá! Lock Security Strap Skin 4.0 állítható hurok biztonsági zárral. Ultrakönnyű, nagyon légáteresztő és maximális viselési kényelmet biztosít. Hossza 110-145 cm.

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás
Évad 2022 Q1
Bot típus Teleskópikus
Túrabotok anyaga Alumínium
Technológia FlexTip , Trekking 2.0 Basket , Aergon Air , Speed Lock 2 Plus , Big Mountain Binding Basket

FlexTip

Keményfém hegy hosszú, rugalmas véggel, menettel a tárcsa rögzítéséhez. A ski touring botokhoz.

Trekking 2.0 Basket

Kompakt tányér a túrabothoz. Megvéd a hóba vagy a sárba történő benyomódástól és könnyen cserélhető.

Aergon Air

Az Aergon Air magában ötvözi a könnyedséget és a stabilitást. Ergonomikus formája maximális kényelmet biztosít, a teljesen gumírozott markolatfej pedig abszolút kontrollt garantál.

Speed Lock 2 Plus

A TÜV Süd tanúsítvánnyal rendelkező beállítási rendszer külső bilinccsel működik, amely lehetővé teszi az egyszerű beállítási változtatásokat és maximális szorítóerőt biztosít.

Big Mountain Binding Basket

Kifejezetten túrázáshoz kifejlesztett tányér, rövid élével a mászási segédeszközök beállításához, hosszú élével pedig a jeges pályák lekaparásához. Kézzel könnyen cserélhető.