info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Túrabotok Leki Smart Supreme

Leki Smart Supreme

Túrabotok

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
44 217 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 46 763 Ft megtakarít 2 546 Ft -5 %

Leki

6492542

Sokoldalú és rugalmasan szeretne Nordic Walkingozni? A Smart Supreme bot mindig veled lesz. A Smart Tip 2.0 segítségével gyorsan kicserélheti a gumibetétet egy visszahúzható keményfém hegyre, vagy eltávolíthatja a betétet a pálcáról. A Speed Lock 2.0 állítási rendszernek köszönhetően ez a kétrészes bot pillanatok alatt az Ön egyéni igényeihez igazítható. A természetes parafa fogantyú Shark Active Strap pánttal kényelmesen fekszik a tenyérben. A Trigger Shark 2.0 rendszer gyorsaságot biztosít a hurok kioldásakor, és így nagyban hozzájárul a kényelemhez és a biztonsághoz. Shark 2.0 sokoldalú multisport fogantyú. Tökéletes energiaátvitelt és könnyű kezelhetőséget biztosít. Ezért ideális sífutáshoz és nordic walkinghoz. Ez a sokoldalú felszerelés azonban a görkorcsolyasíelésben és a pályafutásban is bizonyítja értékét. 100-130 cm hosszúságú bot.

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás
Évad 2019 Q1
Bot típus Teleskópikus
Túrabotok anyaga Alumínium
Technológia Trigger Shark 2.0 , Speed Lock 2

Trigger Shark 2.0

Maximális komfort, maximális erő átvitel, különlegesen könnyű kezelés. A Trigger Shark 2.0 technológia lehetővé teszi, hogy a hurkot egy pillanat alatt rögzítse és oldja.

Speed Lock 2

A Speedlock a világ első és eddig egyetlen, a TÜV Süd által tanúsított külső reteszelő rendszer. Az 55 kg-os teherbírásra vonatkozó TÜV-követelményt jelentősen túlteljesítették. Egy biztonsági tartalék, amely életeket menthet. A tartóerő további beállítása bármikor lehetséges.

Rendkívül gyors beállítás és rögzítés még vastag kesztyűben is nedves, jeges és havas időben. Biztonsági funkciókkal és beállítási lehetőséggel rendelkező csavar                  

Speed Lock 2 vs. Speed Lock:

  •  30% kisebb                                                                                           
  •  25% könnyebb                                                                                              
  •  20% nagyobb támasztó felület