info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Unisex sí kesztyű Leki Stormlite 3D

Leki Stormlite 3D

Unisex sí kesztyű

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
34 590 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 35 782 Ft megtakarít 1 192 Ft

Leki

650804301

A Stormlite 3D kesztyű egy PrimaLoft® szigeteléssel ellátott teljesítmény-síelő kesztyű a különösen hideg napokra. A SOFT-TEX® membrán és a külső Softshell anyag tökéletes beltéri klímát biztosít. A szél és a nedvesség távol marad, és amikor végre egy kicsit melegebb lesz, a Stormlite 3D kiengedi a gőzt. A belső oldalon prémium kecskebőr biztosítja a biztonságos fogást. A megerősített ujjak, a kényelmes illeszkedés és a hosszú, puha mandzsetta tökéletes fogást és jó kezelhetőséget biztosít. Az új Trigger 3D rendszer kompatibilis az összes korábbi, Trigger S rendszerű ütővel.

Fő jellemzők:

  • TRIGGER SYSTEM EYES - Kesztyű integrált rendszerrel, amely bilincsek használata nélkül kapcsolja a kezet a fogantyúhoz. A fogantyúról való biztonságos leválasztás esés esetén garancia a szilárd egészségre a következő szezonokban! Kompatibilis a Trigger S és Trigger 3D rendszerekkel.
  • KÉNYELMES FIT - Kicsit szélesebb szabás a kényelmes viselet és a még mindig meleg kezek érdekében.
  • EXTRA SZIGETELÉS - A melegségszintje a héj, a szigetelés és a bélés anyagában, a hidrofób tulajdonságokban, valamint az illeszkedésben és a konstrukcióban rejlik.
  • VÍZÁLLÓSÁG - Vízálló kesztyű a különálló membrános bélésnek köszönhetően.
  • SOFT-TEX - Vízálló. Szélálló. Kényelmesen puha. A SOFT-TEX® garantálja a kényelmes és kellemes viseletet.
  • PRIMALOFT - Abszolút szélállóság. Maximális légáteresztő képesség. A Primaloftnak köszönhetően a keze kellemesen meleg marad még hidegben is.

Paraméterek

Sport Sílesiklás
Évad 2022 Q3
A ruházat tulajdonságai Hidegtől való védelem
Kesztyűk típusa Ujjas kesztyűk
Technológia Trigger S , Soft-Tex®

Trigger S

Maximális biztonság, csúcsminőségű kényelem. A Trigger S sokkal gyorsabban és kényelmesebben lehetővé teszi a hurok bekapcsolását illetve meglazítását. A szabadalmaztatott biztonságos lazítás plusz védelmet nyújt a sérülés ellen.

Soft-Tex®

Vízálló. Szélálló. Kellemesen puha. SOFT-TEX® komfort és kellemes érzést biztosít viselet közben.