info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Női pehelypaplan kabát Mammut Convey IN Jacket Women

Mammut Convey IN Jacket Women

Női pehelypaplan kabát

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
62 194 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 68 713 Ft megtakarít 6 519 Ft -9 %

Mammut

1013-00440-00189

A Convey IN dzseki melegen tart, miközben élvezed a szabadban. Rendkívül puha, könnyű, szél- és vízálló Pertex® Quantum anyagból készült, PFC-mentes DWR kezeléssel, amely mindig megóvja Önt a szél és a víz ellen. megvédi Önt a széltől és a zord időjárástól. Az újrahasznosított anyag megbízhatóan melegen tart. A Convey IN Jacket egy Mammut® Easy Combine termék, amely kombinálható más termékekkel, amelyekkel ez a rendszer. Ebben a kabátban az utazásod csak örömet fog okozni.

  • Rendkívül puha, könnyű, szél- és vízálló Pertex® Quantum anyag, PFC nélküli DWR kezeléssel, újrahasznosított fonalból készült.
  • 90 g 80/20-as újrahasznosított pehellyel töltve (700 cuin töltőerő), újrahasznosított pehelyből.
  • 2 cipzáras oldalzseb
  • Belső cipzáras zseb
  • Elasztikus mandzsetta a jó illeszkedésért
  • Elasztikus szegély a jobb illeszkedésért
  • Könnyű és rendkívül összenyomható anyag
  • Kompatibilis a MAMMUT Easy Combine-nal
  • Állati eredetű, nem textil részeket (tollat vagy bőrt) tartalmaz.

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás , Szabadidő
Évad 2019 Q3
Évszak Ősz / tél
A ruházat tulajdonságai Hidegtől való védelem , Széltől való védelem
Kapucni Nem
A dzseki típusa Dzseki
Technológia DWR , Mammut Easy combine , Bluesign® , Pertex® Quantum , Re:Down

DWR

A rövidítés a Durable Water Repellency (hosszan víztaszító) kifejezésből ered. Ez egy tartós impregnálás, amely biztosítja a vízállóságot. Ennek köszönhetően a külső anyagok nem szívják fel a nedvességet. Gyapjú és vízálló ruházatban és sátraknál is egyaránt használják. Hatékonysága az ismételt mosás által állandóan csökken.

Mammut Easy combine

A Mammut Easy combine technológiának köszönhetően a Mammut bármelyik szigetelőrétege (fleece, szigetelt kabát) behelyezhető a kabátba. A rögzítő rendszer a nyak és kar részen vannak elhelyezve.

Bluesign®

Ez egy új szabvány a biztonság és az egészség, és a környezet védelmére a textilgyártásban. Az ökológiai Bluesign® Standard a szigorú jogszabályok nyomán jött létre, és a környezetbarát textiltermékek iránti növekvő igény nem jelent egészségügyi kockázatot, és a lehető legnagyobb mértékben megtakarítja a természeti erőforrásokat. A textiltermékeken található bluesign® címke garantálja az alacsony környezeti hatás és a magas funkcionalitás, a minőség, a modern dizájn és a kényelem kombinációját.

Pertex® Quantum

A Pertex Quantum® technológiával készített termékek ultra könnyűek, optimális vastagság és tömeg aránnyal rendelkeznek. Puha, mint a selyem, rendkívülien összenyomható, kiváló kopásállósággal és a külső nedvesség, szél és eső elleni védelemmel: a szövet nem nedvesedik és gyorsan szárad, köszönhetően a speciális DWR víztaszító kezelésnek, amely garantálja a tartós teljesítményt sok mosás után is.

Re:Down

A RE: DOWN olyan újrahasznosított anyagot jelent, amelyet régi ágyneműkből és hálózsákokból nyernek vissza, amelyeket nem lehet továbbértékesíteni. Az alsó részt környezetbarát módon gyűjtik, válogatják, mossák és sterilizálják. Ugyanolyan teljesítményt nyújt, mint a csibetoll, és a gyártás minden lépésénél a nemzetközileg elismert szabványok szerint tesztelik. A teljes ellátási láncot és folyamatot a Global Recycled Standard tanúsítja.

  • Visa
  • Master Card
  • Maestro
  • Gopay