info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Férfi pehelykabát Mammut Eigerjoch Advanced IN Hooded Jacket Women

Mammut Eigerjoch Advanced IN Hooded Jacket Women

Férfi pehelykabát

Szín változatok

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
134 690 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 195 236 Ft megtakarít 60 546 Ft -31 %

Mammut

1013-01670-50447

Az Eigerjoch Advanced IN női kapucnis kabát egy meleg és könnyű szigetelt kabát, amely középső és külső rétegként is használható. A pehelyből és PrimaLoft® Gold Active-ból álló hibrid konstrukció és töltelék optimális nedvességelvezetést biztosít. Az Eigerjoch dzseki a különösen tartós Pertex® Quantum anyagának köszönhetően ellenáll a sziklákkal való érintkezésnek és a nehéz csomagok alatti kopásnak. Innovatív és kompromisszumok nélküli. Egyszerűen egy pehelypaplan dzseki kiváló melegség-súly aránnyal.

  • Ultrakönnyű, víztaszító Pertex® Quantum anyag Diamond Fuse technológiával a kiváló kopásállóságért.
  • 90 g 90/10-es libatollal töltve (850 cuin töltőteljesítmény)
  • Primaloft Gold Active® betétek (80 g/m2) a vállak, a kapucni, a hát és az ujjvégek melegéért, még nedves körülmények között is.
  • Az állítható kapucni sisakkal kompatibilis és megerősített napellenzővel rendelkezik.
  • Belső cipzáras mellzseb
  • 2 elülső zseb cipzárral, amely kompatibilis a mászóhevederrel
  • Kis csomagolási térfogat: a kabát az elülső zsebben is tárolható
  • YKK Vislon® kétirányú cipzár a zökkenőmentes futás érdekében
  • A szegély egy kézzel állítható a húzózsinór segítségével, amely belül tárolható.
  • Gumis mandzsetta
  • Állati eredetű, nem textil részeket (tollat vagy bőrt) tartalmaz.

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás , Hegymászás
Évad 2022 Q3
Évszak Ősz / tél
A ruházat tulajdonságai Hidegtől való védelem , Izzadság elvezetés , Széltől való védelem , Esőtől való védelem
Kapucni Igen
A dzseki típusa Dzseki
Technológia Pertex® Quantum , YKK Vislon® , PrimaLoft Gold , PFC Free DWR , RDS - Responsible Down Standard , Fair Wear

Pertex® Quantum

A Pertex Quantum® technológiával készített termékek ultra könnyűek, optimális vastagság és tömeg aránnyal rendelkeznek. Puha, mint a selyem, rendkívülien összenyomható, kiváló kopásállósággal és a külső nedvesség, szél és eső elleni védelemmel: a szövet nem nedvesedik és gyorsan szárad, köszönhetően a speciális DWR víztaszító kezelésnek, amely garantálja a tartós teljesítményt sok mosás után is.

YKK Vislon®

Az YKK termékeket az ipar minden területén megtalálja. Az YKK a cipzárak, a gombok, a csatok és a rögzítő kiegészítők széles választékát gyártja, amelyek kivételes minőségükről és tartósságukról világszerte ismertek. Büszkék vagyunk arra, hogy minden ruhadarabunkhoz kizárólag YKK cipzárakat és csatokat használunk.

PrimaLoft Gold

A legmagasabb minőségű szigetelés nagyon hideg környezethez, amely melegítésével, vízállóságával, lágyságával és könnyű összenyomhatóságával egyszerűen kiváló. Szárazon és nedvesen is jobb melegítő hatást ér el. Az egyes mikroszálak olyan légzsebeket hoznak létre, amelyek visszatartják a test hőjét, megakadályozzák a nedvesség behatolását és sokkal gyorsabban száradnak, mint a tollak.

PFC Free DWR

A DWR rövidítés a Durable Water Repellency (hosszan víztaszító) kifejezésből ered. Ez egy tartós impregnálás, amely biztosítja a vízállóságot. Ennek köszönhetően a külső anyagok nem szívják fel a nedvességet. Gyapjú és vízálló ruházatban és sátraknál is egyaránt használják. Hatékonysága az ismételt mosás által állandóan csökken.

A perfluorozott vegyületek (PFC-k) biológiailag, gyakorlatilag nem lebonthatók. Ezért ez az impregnáció nincs használva, és egyéb ökológiailag tiszta és nagy teljesítményű alternatívákkal van lecserélve.

RDS - Responsible Down Standard

Tento standart zajišťuje, že prachové peří pochází z dobře ošetřených zvířat. Sběr prachového peří a peří z živých ptáků (live-plucking) a násilné krmení jsou přísně zakázány.

Fair Wear

A vállalat elkötelezett a tisztességes és biztonságos munkakörülmények biztosítása mellett minden olyan gyárban, ahol a termékeit gyártják. Annak érdekében, hogy szisztematikusan javítsa a munkakörülményeket a teljes ellátási láncban, a márka csatlakozott a Fair Wear Alapítványhoz.