info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Női kültéri csizma Mammut Kento Pro High GTX®

Mammut Kento Pro High GTX®

Női kültéri csizma

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
67 900 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 139 003 Ft megtakarít 71 103 Ft -51 %

Mammut

3010-01010-50539

Minőségi hegymászócipő a kramponokhoz

Női technikai hegymászócipő Kento Pro High GTX, hátsó részén kramponokkal. A Mammut és a Vibram által kifejlesztett külső talpszerkezet: A kiváló tapadásért. Kiváló tartósság és nagy teljesítmény. A kiváló teljesítmény érdekében. Fenntartható kivitelezés a Mastrotto hasított bőrnek köszönhetően "made in Italy". A Kento technikai jellemzői közé tartozik a vízálló és légáteresztő GORE-TEX membrán, a Motion Control rendszer a bokaficam elleni jobb védelemért a magas sarokfedéllel és a 3D Memo Foam a kiváló cipőbeli kényelemért.

  • C2 hibrid/fél-automata kramponok sarokkarral és lábujjkosárral.
  • Emelt gumibetét
  • Tartóssági lemez
  • Mozgásszabályozás: a megerősített, rugalmas belső oldal megakadályozza a boka kificamodását, miközben fenntartja a teljes mozgásszabadságot.
  • 3D Memo Foam: a párnázás alkalmazkodik a láb formájához a kivételes kényelem, a támogatás és a hólyagok megelőzése érdekében.
  • Hibrid héj: rugalmas belső és tartós külső anyagok keveréke a további kényelem és alkalmazkodóképesség érdekében.
  • Kétzónás fűzés: az egyéni kétzónás fűzés a különböző helyzetekhez igazítható.
  • Előre kialakított nyelvszerkezet

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás
Évad 2022 Q1
A lábbeli felsőrésze Vízálló
Lábbeli magassága Magas
Használt kültéri lábbelik Könnyű túrázás , Alpesí túrázás
Kültéri lábbeli típus A/B
Technológia Vibram™ Outsole , Gore-Tex® , Fair Wear

Vibram™ Outsole

A cipők talpa a Vibram anyagok keverékéből van készítve- a Vibram több mint 75 év tapasztalattal rendelkezik a cipőtalpok gyártásában. A modellben használt Vibram talp nagyon kopásálló, ideális száraz és nedves tapadást kínál az úton és más kemény felületeken.

Gore-Tex®

A Gore-Tex® membrán szárazon és kényelemben tartja a lábakat, és hideg időjárás esetén az összes fizikai tevékenység esetében növeli a légáteresztő képességet. Ez egy standard háromrétegű laminált anyag, amelynek középpontjában a tartósság és a hosszú élettartam áll.

Fair Wear

A vállalat elkötelezett a tisztességes és biztonságos munkakörülmények biztosítása mellett minden olyan gyárban, ahol a termékeit gyártják. Annak érdekében, hogy szisztematikusan javítsa a munkakörülményeket a teljes ellátási láncban, a márka csatlakozott a Fair Wear Alapítványhoz.