info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Férfi kabát kapucnival Mammut SOTA HS Hooded Jacket Men

Mammut SOTA HS Hooded Jacket Men

Férfi kabát kapucnival

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
97 301 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 462 340 Ft megtakarít 365 039 Ft -79 %

Mammut

1010-27200-50125

A férfi SOTA HS kapucnis dzseki egy rendkívül funkcionális sídzseki, amely kihasználja az innovatív háromrétegű MAMMUT PHASEknit™ PFC-mentes anyag előnyeit. Ennek eredményeképpen a nagy igénybevételnek kitett területekbe és a nyitott szerkezetekbe kopásálló zónákat építettek be, hogy javítsák az anyag légáteresztő képességét. A gallér és a kapucni gyapjúbélése melegséget biztosít, miközben a szellőzőnyílásoknak köszönhetően a légáteresztő képesség megmarad. Szigetelő ragasztott betétek a hidegérzékeny zónákban a hideg elleni maximális védelem érdekében. Ez a csúcsminőségű termék minden leereszkedést egyedülálló élménnyé tesz.

  • Az innovatív PFC-mentes MAMMUT PHASEknit™ háromrétegű anyag zökkenőmentesen integrálja a kopásálló zónákat a különleges igénybevételnek kitett területeken és a nyitott struktúrákat a jobb légáteresztő képesség érdekében.
  • MAMMUT Georganic 3D Technology T Shape Pattern az optimális illeszkedésért és a maximális mozgásszabadságért
  • Sisak-kompatibilis kapucni télre szabott kialakítással és hárompontos állítással
  • Gyapjú bélés a galléron és a kapucnin szellőzőnyílásokkal
  • Tartós, vízlepergető YKK Vislon® kétirányú cipzár
  • Az U alakú fül az elülső cipzáron megkönnyíti a cipzár kinyitását kesztyű viselése közben.
  • 2 oldalsó zseb YKK vízlepergető cipzárral
  • 2 mellzseb rejtett cipzárral
  • Síbérlet csuklózseb rejtett YKK vízlepergető cipzárral
  • 2 oldalsó szellőző cipzár
  • Tágas belső szemüvegzseb mikroszálas tisztítókendővel
  • Előre formázott hüvelyek
  • Az ujjak mandzsettái fokozatmentesen állíthatóak az innovatív multifunkcionális szabadalmi rendszernek köszönhetően.
  • MAMMUT PHASEknit™ az alacsony profilú mandzsettában a kesztyű térfogatának csökkentése érdekében.
  • Elasztikus húzózsinór
  • Ragasztott szigetelőbélés a hidegérzékeny területeken belülről
  • Csúszásmentes cipzáras hó derékszíj, dupla cipzárral az egyéni beállításhoz
  • Rögzítse a hóövön lévő patentokat, és rögzítse a kabátot a nadrághoz.
  • Oldalsó zseb kulcstartóval

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás , Szabadidő , Sílesiklás , Hegymászás , Síalpinizmus
Évad 2019 Q3
Évszak Ősz / tél
A ruházat tulajdonságai Hidegtől való védelem , Széltől való védelem , Esőtől való védelem
Kapucni Igen
A dzseki típusa Dzseki
Technológia DWR , Mammut Connect , Mammut PHASEknit™ , Mammut T-Shape pattern , Mammut Easy combine , Dry Technology , Mammut Georganic 3D Technology , YKK Vislon® , Fair Wear

DWR

A rövidítés a Durable Water Repellency (hosszan víztaszító) kifejezésből ered. Ez egy tartós impregnálás, amely biztosítja a vízállóságot. Ennek köszönhetően a külső anyagok nem szívják fel a nedvességet. Gyapjú és vízálló ruházatban és sátraknál is egyaránt használják. Hatékonysága az ismételt mosás által állandóan csökken.

Mammut Connect

Az alkalmazás arra szolgál, hogy a felhasználók részletes információt kapjanak az egyes termékekről. Ez egyszerűen úgy történik, hogy egy alkalmazást tartalmazó okostelefont csatlakoztatunk az NFC-chiphez (NFC = Near Field Communication). A Mammut volt az első outdoor márka, amely ezt használta.


A Mammut Connect három fő részből áll - termékek, tevékenység, inspiráció. Az első tájékoztatást nyújt az egyes árukról és egyéb értékesítés utáni szolgáltatásokat nyújt, például a garanciaidő meghosszabbítását, és a tervek szerint a jövőben különböző szabadtéri rendezvényekre hívja meg az ügyfeleket. Az aktivitási rész mint egy napló működik, ahol az ügyfelek összegyűjthetik sikertörténeteiket, és megoszthatják azokat a közösséggel, míg az inspirációs rész a weboldalon már megjelenő történetekre épül.

Mammut PHASEknit™

A Mammut® PhaseKnit™ varrat nélküli anyag egyetlen anyagrétegben egyesíti a különböző anyag tulajdonságokat és feldolgozási módszereket.

Mammut T-Shape pattern

A sportolóknak szánt termékek meghatározásával a Georganic technológia két új felsőtest-formát eredményezett. Az Y alakot függőleges mozgásokhoz, a T alakot pedig vízszintes mozgásokhoz tervezték. Bár ez a szabás minta a mászó mozgásokra összpontosít, használata kiterjeszthető minden más területre is. A mindennapi életbe is átültethető, és újradefiniált kényelmet kínál.

Mammut Easy combine

A Mammut Easy combine technológiának köszönhetően a Mammut bármelyik szigetelőrétege (fleece, szigetelt kabát) behelyezhető a kabátba. A rögzítő rendszer a nyak és kar részen vannak elhelyezve.

Dry Technology

Vízálló és légáteresztő membrán
Víznyomásállóság: 10 000 mm
Légáteresztő képesség: 10 000 g/m²/24 óra

Mammut Georganic 3D Technology

A Georganic termékekben a mozdulatokat és a testtartást közvetlenül a testen alakítják ki, és háromdimenziós metszetté fejlesztik.
Előnyök:
    • Szabadság minden mozdulatban: a szabás minta közvetlenül a sportolóra van szabva, lehetővé téve a test természetes mozgásának pontos támogatását. Az eredménye a maximális mozgásszabadság és tökéletes fit érzés.
    • Új testreszabás: A sportolóknak szánt termékek meghatározásával a Georganic technológia két új felsőtest-formát eredményezett. Az Y alakot függőleges mozgásokhoz, a T alakot pedig vízszintes mozgásokhoz tervezték. Bár ez a szabás minta a mászó mozgásokra összpontosít, használata kiterjeszthető minden más területre is. A mindennapi életbe is átültethető, és újradefiniált kényelmet kínál.
    • Korlátlan tervezési lehetőségek: a csökkentett vágási vonalak megnyitják az utat a dinamikus és teljesítményorientált tervezés előtt.

YKK Vislon®

Az YKK termékeket az ipar minden területén megtalálja. Az YKK a cipzárak, a gombok, a csatok és a rögzítő kiegészítők széles választékát gyártja, amelyek kivételes minőségükről és tartósságukról világszerte ismertek. Büszkék vagyunk arra, hogy minden ruhadarabunkhoz kizárólag YKK cipzárakat és csatokat használunk.

Fair Wear

A vállalat elkötelezett a tisztességes és biztonságos munkakörülmények biztosítása mellett minden olyan gyárban, ahol a termékeit gyártják. Annak érdekében, hogy szisztematikusan javítsa a munkakörülményeket a teljes ellátási láncban, a márka csatlakozott a Fair Wear Alapítványhoz.