info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Női fürdőruha Nebbia High-energy Monokini

Nebbia High-energy Monokini

Női fürdőruha

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
12 813 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 27 101 Ft megtakarít 14 288 Ft -53 %

Nebbia

56035

Töltsd fel magad egy olyan fürdőruhával, amelyet a féktelen dzsungel ihletett!

Az OCEAN SELECTED fürdőruha-kollekció az erős nők, a természet és a nap generációit ünnepli. Tudjuk, milyen keményen dolgozol és küzdesz a céljaidért. Tudjuk, hogy néha neked is szükséged van arra, hogy "kikapcsolj", hogy lazíts és szórakozz a barátaiddal. A NEBBIA monokini kifinomult szabásával, gyönyörű színeivel és kényelmes anyagával nyeri el tetszését.

Mondjon igent a tengerparti sétákra és a vízi sportokra! A monokini úgy van kialakítva, hogy kiemelje a női görbéket. A magasabb kivágású hátrész a farpofa hatásával vizuálisan meghosszabbítja a lábadat, és kiemeli a görbéket, amelyekért keményen dolgoztál! A háton található játékos fűzős rész és a vonzó elülső kialakítás, a kis fémes NEBBIA logóval, kihagyhatatlan darabot varázsol ebből az egyrészes fürdőruhából.

A fürdőruha nagyon nőies és divatos! Ezek is a természetet szem előtt tartva, tartós és puha, újrahasznosított anyagból készültek. Az okos varrások biztosítják, hogy a monokini a helyén maradjon. A dupla varrás biztosítja, hogy semmi sem látszik át.

Az OCEAN SELECTED a spanyol SEAQUAL céggel együttműködésben létrehozott kollekció, amely egy innovatív anyagból készült, amelyet az óceánfenékről összegyűjtött műanyagból állítanak elő. Törődünk bolygónk jövőjével, ezért folyamatosan bővítjük termékcsaládjainkat környezetbarát darabokkal. Csatlakozzon hozzánk, és legyen részese a jobbító változásnak.

A KIVÁLASZTOTT ÓCEÁNRÓL

A NEBBIA bemutatja az OCEAN SELECTED-et, egy nagy teljesítményű és nagy energiájú kollekciót aktív nők számára, amelyet újrahasznosított óceáni műanyagból készítettünk. A természetből, annak végtelen energiájából és erejéből merítettünk ihletet. Fejezd ki magad és személyiséged élénk színekkel és fantáziadús mintákkal, amelyek mindegyike egyedi és más-más történetet mesél el. Most itt az ideje, hogy elmondd a tiédet!

Legyen felelősségteljes. A testedre. A bolygónkra.

Főbb jellemzők:

  • Innovatív környezetbarát anyag Spanyolországból
  • Az óceánból származó újrahasznosított műanyagból készült.
  • Energetizáló, a természet által inspirált dizájn
  • Rugalmas anyag, amely alkalmazkodik hozzád
  • 100% megbízható illeszkedés a funkcionális varrásnak köszönhetően
  • Formázó illeszkedés
  • Magas ülés a lábak vizuális meghosszabbítása érdekében
  • NEBBIA logó a fém címkén
  • Finom kivágások elöl és hátul
  • Scrunch fenék hatás kivágással
  • 75% újrahasznosított poliészter, 26% elasztán

Paraméterek

Sport Úszás
Évad 2021 Q1