info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Női leggings Nebbia Mid-waist Ocean Power Leggings

Nebbia Mid-waist Ocean Power Leggings

Női leggings

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
14 147 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 20 384 Ft megtakarít 6 237 Ft -31 %

Nebbia

56637

Szállj fel az ökohullámra, és légy részese a változásnak!

A nyár egy darabja a szekrényedben! Ezekkel a környezetbarát leggingsekkel, amelyek az óceánfenékről származó műanyagból készülnek, egész évben élvezheted a nyári hangulatot. Vegyen részt aktívan a tisztább bolygóért folytatott küzdelemben.

Adj bele mindent! Az Ocean Power fitnesz leggings egy energiabomba, amely segít abban, hogy többet érj el! A technológiánkkal továbbfejlesztett, újrahasznosított anyagokból készült leggings a profi sportolók legmagasabb igényeinek is megfelel. Tartós, rugalmas, izzadságelvezető és kényelmes tapintású.

A leggings úgy van szabva, hogy maximális mozgásszabadságot biztosítson. A széles NEBBIA elasztikus szilikon "N" betűkkel a belső oldalon biztosítják, hogy a leggings tökéletesen a helyén maradjon. A varrás követi a test vonalát, hogy természetes tartást biztosítson anélkül, hogy kényelmetlenül beleásná magát a combjába. Ez a leggings gyönyörűen formálja a lábadat, és kiemeli az izmokat, amelyekért olyan keményen dolgoztál. A középmagas szabás lehetővé teszi, hogy megmutasd a hasadat! Válassz egy sportmelltartót ugyanebben az óceánkék színben, és máris megvan a tökéletes nyári fitneszruhád!

A KIVÁLASZTOTT ÓCEÁNRÓL

A NEBBIA bemutatja az OCEAN SELECTED-et, egy nagy teljesítményű és nagy energiájú kollekciót aktív nők számára, amelyet újrahasznosított óceáni műanyagból készítettünk. A természetből, annak végtelen energiájából és erejéből merítettünk ihletet. Fejezze ki önmagát és személyiségét élénk színekkel és fantáziadús mintákkal, amelyek mindegyike egyedi és más-más történetet mesél el. Most itt az ideje, hogy elmondd a tiédet!

Legyen felelősségteljes. A testedre. A bolygónkra.

Főbb jellemzők:

  • Innovatív környezetbarát anyag Spanyolországból
  • Az óceánból származó újrahasznosított műanyagból készült.
  • Funkcionális varrás az edzés közbeni támogatásért
  • Görbe alakú vágás
  • Nagymértékben alkalmazkodó, nedvességelvezető anyag
  • Rugalmas és kopásálló
  • NEBBIA gumi STAY-IN-PLACE technológiával
  • Guggolásbiztos leggings
  • Scrunch fenék hatás
  • 75% újrahasznosított poliészter, 25% elasztán

Paraméterek

Sport Fitnesz / CrossFit
Évad 2021 Q1
Évszak Tavasz /nyár
A ruházat tulajdonságai Izzadság elvezetés , Elasztikus
Nadrágszár hossza Hosszú