info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Férfi napszemüveg Oakley Encoder w/ Prizm Rd Blk
Voucher + ingyen

Oakley Encoder w/ Prizm Rd Blk

Férfi napszemüveg

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
90 896 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz

Oakley

94711336

A termék megvételékor további kedvezmény nélkül 6 900 Ft-t kapsz a következő vásárlásodhoz.


Apollón görög isten ihlette, aki maga is sokféle tevékenységben jártas volt, ez a modell hasonlóan van kialakítva, hogy megfeleljen több sportág, például a kerékpározás, a baseball, a golf és a futás igényeinek. Az új HDO+ és a Freeform (szabadon formázott lencse) lencse technológia beépített gerendával összességében optimalizálja a megfelelő illeszkedést és az archoz való igazodást, valamint az optikai teljesítményt.

Funkcionális sportos kialakítás, optimalizált látás, széles látómezővel, miközben maximális ütésvédelemmel rendelkezik.

Az erős, mégis könnyű O-matter keret tartósságot biztosít és hozzájárul az egész napos kényelemhez.

Oldalai szépen befelé kontúrozottak, beleértve egy integrált rugalmas pántot, amely egész napos kényelmet és kiváló illeszkedést biztosít az arcon.

A Three-point Fit egy hárompontos rendszer a szemüveg arcán való tartásához, amelyet a maximális kényelem érdekében terveztek, és amely biztosítja, hogy a szemüveg optikailag pontosan üljön az arcán. Mindezt még több szilikon orrpárnával koronázza meg a tökéletes illeszkedés és a nyomásmentesség érdekében.

A modell Prizm™ lencsékkel kapható, amelyek a színérzékelés, a fokozott kontraszt és a részletgazdagság javítására szolgálnak, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki tevékenységeiből. Az új HDO+ és Freeform (szabadon formázott lencse) lencse-technológia beépített gerendával összességében optimalizálja a megfelelő illeszkedést és az arcra való illeszkedést, valamint az optikai teljesítményt. Tartósság és egész napos kényelem a könnyű és tartós O Matter™ polikarbonát oldallapoknak köszönhetően, a jól illeszkedő Unobtainium elasztikus pánttal.

APrizm™ egy forradalmi technológia a lencseoptikában, amely a színek és a színterjedés több évtizedes tudományos kutatására épül. A Prizm™ lencsék a fényáteresztés eddig példa nélküli szabályozását biztosítják, ami pontosan beállított színeket eredményez a kontraszt maximalizálása és az egyes színárnyalatok láthatóságának javítása érdekében, lehetővé téve számunkra, hogy jobban észrevegyük a szabálytalanságokat vagy olyan részleteket, amelyeket a szabad szem nem képes regisztrálni.

PRIZMA ÚT FEKETE

Fényáteresztés: 11%

Fényviszonyok: erős fény

Kontraszt: javított

Alap lencse színe: rózsaszín

Paraméterek

Sport Futó , Kerékpározás
Évad 2022 Q3
Polarizáció Nem
Termék típus- szemüvegek Szemüvegek
Lencse típus Prizma
Kontraszt Növelt kontrasztú
Keret típus Keret nélküli
Védelem 3 — erős fény (napos)
Technológia Prizm Road Black lencse

Prizm Road Black lencse

  • polarizáció: nem
  • áteresztő képesség: 11%
  • kontraszt: növelt
  • védelmi index: 3