info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Unisex sport napszemüveg Oakley Encoder w/ Prizm Road

Oakley Encoder w/ Prizm Road

Unisex sport napszemüveg

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
76 048 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 103 615 Ft megtakarít 27 567 Ft -27 %

Oakley

94710136

Apollón görög isten ihlette, aki maga is sokféle tevékenységben jártas volt, ez a modell hasonlóan van kialakítva, hogy megfeleljen több sportág, például a kerékpározás, a baseball, a golf és a futás igényeinek. Az új HDO+ és a Freeform (szabadon formálódó lencse) lencse technológia beépített gerenda overalltal optimalizálja a megfelelő illeszkedést és az archoz való igazodást, valamint az optikai teljesítményt.

Funkcionális sportdizájn optimalizált látással, széles látómezővel, ugyanakkor maximális ütésvédelemmel.

Az erős, mégis könnyű O-matter keret tartósságot biztosít és hozzájárul az egész napos kényelemhez.

Az oldalsó részek szépen befelé kontúrozottak, beleértve egy integrált rugalmas pántot, amely biztosítja az egész napos kényelmet és a kiváló illeszkedést az arcon.

A Three-point Fit egy hárompontos rendszer a szemüveg arcodon tartásához, amelyet a maximális kényelem érdekében terveztek, és amely biztosítja, hogy a szemüveg optikailag pontosan üljön az arcodon. Mindezt még több szilikon orrpárna koronázza meg a tökéletes illeszkedés és a nyomásmentesség érdekében.

A modell Prizm™ lencsékkel kapható, amelyek a színérzékelés javítására, a fokozott kontraszt és a részletgazdagság fokozására szolgálnak, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki tevékenységeiből. Az új HDO+ és a Freeform (szabadon formázott lencse) lencse technológia beépített gerenda overalltal optimalizálja a megfelelő illeszkedést és az arcformát, valamint az optikai teljesítményt. Tartósság és egész napos kényelem a könnyű és tartós O Matter™ polikarbonát oldalaknak köszönhetően, a jól illeszkedő Unobtainium elasztikus pánttal.

APrizm™ egy forradalmi technológia a lencseoptikában, amely a színek és a színterjedés több évtizedes tudományos kutatására épül. A Prizm™ lencsék a fényáteresztés eddig példa nélküli szabályozását biztosítják, ami pontosan beállított színeket eredményez a kontraszt maximalizálása és az egyes színárnyalatok láthatóságának javítása érdekében, lehetővé téve számunkra, hogy jobban észrevegyük a szabálytalanságokat vagy olyan részleteket, amelyeket a szabad szem nem képes regisztrálni.

PRIZM ROAD

Fényáteresztő képesség: 20%

Fényviszonyok: közepes fényintenzitás

Kontraszt: megnövelt

A lencse alapszíne: rózsaszín

Paraméterek

Sport Futó , Szabadtéri / Túrázás , Kerékpározás , Szabadidő
Évad 2022 Q3
Polarizáció Nem
Termék típus- szemüvegek Szemüvegek
Lencse típus Prizma
Kontraszt Növelt kontrasztú
Keret típus Keret nélküli
Védelem 2 — közepes fény (szakadozott felhős/ felhős)
Technológia Prizm Road lencse , Unobtanium®

Prizm Road lencse

A por, a gödrök és foltok az aszfalton, valamint egyéb akadályok gyors döntésekre kényszerítik a kerékpárost. A PrizmTM lehetővé teszi a közúti kerékpárosok számára, hogy gyorsan megkülönböztessék az útfelület változásait, gyorsabban reagáljanak és biztonságosabban pedálozzanak.
- jobb látás világosban és árnyékban egyaránt
- a fehérek és a sárgák élénkebbek, a közlekedési lámpák élénkebbek.
- az ég és a zöld színei kiegyensúlyozottak a kellemesebb kerékpározási élmény érdekében

  • polarizáció: nem
  • áteresztő képesség: 20%
  • kontraszt: növelt
  • védelmi index: 2

Unobtanium®

Az eredeti Oakley Unobtanium innováció növeli a verejtékre tapadást és biztosítja, hogy a szemüvegkeret mindig, a legigényesebb körülmények között is megfelelően tartson.