info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Junior napszemüveg Oakley Frogskins XXS

Oakley Frogskins XXS

Junior napszemüveg

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
24 805 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 27 423 Ft megtakarít 2 618 Ft -10 %

Oakley

90090248

Az Oakley® márka elhozza ikonikus Frogskins™ szemüvegének egy kicsinyített változatát, amely még a legkisebbeknek is megfelel: a Frogskins™ XXS. A Frogskin XXS 5 és 10 év közötti gyermekek számára készült, hű másolata az eredeti stílusos dizájnnak, és a keretek BiO-Matterből készültek, egy olyan természetes anyagból, amely segít megvédeni a jövőnket. A Frogskins termékcsalád új tagja a Prizm™ lencse technológiát alkalmazza a színminőség javítása érdekében.

Jellemző specifikációk:

  • Biorezin keretek
  • 4B lencsék
  • Retro design
  • Pilot szemüveg gyártójának logója
  • Természetes BiO-Matter anyagból készült.
  • A szemüveg Prizm™ lencse technológiával rendelkezik, amely javítja a színminőséget és a kontrasztot az élesebb látás érdekében.

A Prizm™ egy forradalmi technológia a lencseoptikában, amely a színnel és annak terjedésével kapcsolatos több évtizedes tudományos kutatásokra épül. A Prizm™ lencsék a fényáteresztés eddig példa nélküli szabályozását biztosítják, ami pontosan beállított színeket eredményez a kontraszt maximalizálása és az egyes színárnyalatok láthatóságának javítása érdekében, lehetővé téve számunkra, hogy jobban észrevegyük a szabálytalanságokat vagy olyan részleteket, amelyeket a szabad szem nem képes regisztrálni.

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás , Szabadidő
Évad 2022 Q1
Modell sor Oakley Frogskins
Polarizáció Nem
Termék típus- szemüvegek Szemüvegek
Lencse típus Prizma
Kontraszt Növelt kontrasztú
Keret típus Egész keretes
Védelem 3 — erős fény (napos)
Technológia Prizm Sapphire lencse , Prizm Technology

Prizm Sapphire lencse

Egy népszerű színes lencse, amely szélesebb körű felhasználásra alkalmas, akár biciklizni megy, akár a tengerparton napozik, vagy csak sétál egyet a természetben a kutyájával.  A Sapphire (12%) inkább a hűvös színeket adja vissza, és színezete leginkább a vízhez és a vízi sportokhoz illik.

  • polarizáció: nem
  • áteresztő képesség: 12%
  • kontraszt: növelt
  • védelmi index: 3

Prizm Technology

A Prizm ez egy forradalmi Oakley technológia. Drámai módon javítja a részleteket és ultrapontos színhangolást biztosít egy adott környezet számára. A lencsék speciálisan úgy vannak tervezve, hogy nagyobb gazdagságot nyújtson a vizuális élményben, hogy jobban teljesíthessen. A hétköznapi napszemüvegekkel a világ unalmasnak és laposnak tűnik, de a PRIZM ™ lencsék technológiának köszönhetően minden élénknek és fényesnek tűnik, és olyan árnyalatokat árul el, amelyek általában rejtve maradnak.