info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Férfi napszemüveg Oakley Holbrook Ti

Oakley Holbrook Ti

Férfi napszemüveg

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
95 325 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 104 213 Ft megtakarít 8 888 Ft -9 %

Oakley

60480257

A Holbrook Ti a Holbrook design újítása vékony, könnyű titán keretekkel. Az Oakley Holbrook keretek tipikusan nagy, négyzet alakú formáján alapul, ez a modell a legmagasabb minőségű titánból készült. A napszemüveg Prizm™ lencse technológiával rendelkezik. technológia a színminőség és a kontraszt javítása érdekében, míg a hárompontos illeszkedés egész napos kényelmet biztosít.

Jellemző specifikációk:

  • 6b lencsék
  • Teljes titánium kivitel
  • Szilikon nyergek Ultrakönnyű és hihetetlenül tartós rozsdamentes acél titánból készült
  • Az állítható átlátszó nyereg biztosítja a tökéletes illeszkedést, anélkül, hogy zavarná a szemüveg extra sima megjelenését.

A Prizm™ egy forradalmi technológia a lencseoptikában, amely a színek és a színterjedés több évtizedes tudományos kutatására épül. A Prizm™ lencsék a fényáteresztés eddig nem látott mértékű szabályozását biztosítják, ami pontosan beállított színeket eredményez a kontraszt maximalizálása és az egyes színárnyalatok láthatóságának javítása érdekében, lehetővé téve számunkra, hogy jobban megkülönböztessük az egyenetlenségeket vagy olyan részleteket, amelyeket szabad szemmel nem tudunk regisztrálni.

Az Oakley HDPolarized polarizált lencsék kiszűrik a nem kívánt tükröződő tükröződés 99%-át, a hagyományos gyártási technikával készült polarizált lencsékkel járó ködképződés és optikai torzulás nélkül. A Prizm™ készülékkel kombinálva még tisztább, torzításmentes képet és maximális kontrasztot biztosít a jobb láthatóság érdekében.

Paraméterek

Sport Szabadidő
Évad 2022 Q1
Polarizáció Nem
Termék típus- szemüvegek Szemüvegek
Lencse típus Prizma
Kontraszt Növelt kontrasztú
Keret típus Egész keretes
Védelem 3 — erős fény (napos)
Technológia Prizm Technology

Prizm Technology

A Prizm ez egy forradalmi Oakley technológia. Drámai módon javítja a részleteket és ultrapontos színhangolást biztosít egy adott környezet számára. A lencsék speciálisan úgy vannak tervezve, hogy nagyobb gazdagságot nyújtson a vizuális élményben, hogy jobban teljesíthessen. A hétköznapi napszemüvegekkel a világ unalmasnak és laposnak tűnik, de a PRIZM ™ lencsék technológiának köszönhetően minden élénknek és fényesnek tűnik, és olyan árnyalatokat árul el, amelyek általában rejtve maradnak.