info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Oakley Manorburn

Férfi napszemüveg

Szín változatok

Pénteken, 8. 12. lesz kézbesítve

Éppen van nekünk 1 darab. Most vagy soha.

58 915 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 82 491 Ft megtakarít 23 576 Ft -29 %
  • Ennek a terméknek a szállítása ingyenes
  • icon-Created with Sketch. A terméket visszaküldeni és kicserélni akár 30 napon belül is megteheti

Oakley

94791056

A Sylas sikerén felbuzdulva. Ez a stílus ugyanezt a sokoldalúságot és egyszerűséget kínálja egy klasszikus sziluettben, amely többféle arctípushoz alkalmas.
A masszív, de könnyű O-matter keret tartósságot biztosít és hozzájárul az egész napos kényelemhez.

Jellemző specifikációk:

  • A Three-point Fit egy hárompontos rendszer, amely a szemüveget az arcán tartja, és amelyet a maximális kényelem érdekében terveztek, valamint annak biztosítására, hogy a szemüveg optikailag pontosan az arcán üljön. Mindezt még több szilikon orrpárnával koronázza meg a tökéletes illeszkedés és a nyomásmentesség érdekében.
  • A modell Prizm™ lencsékkel kapható, amelyek a színérzékelés, a fokozott kontraszt és a részletgazdagság javítására szolgálnak, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki tevékenységeiből.
  • Az Oakley HDO® lencsék karbantartása érdekében új szemüvegéhez egy speciálisan szőtt Microclear™ elektrosztatikus táska tartozik a tisztításhoz és tároláshoz. Használata hosszú ideig megőrzi az Oakley átlátszó Plutonite® anyagú lencsék kiváló optikai minőségét.
  • A Microclear™ zsákot rendszeresen mossa ki és szárítsa meg levegőn.
  • Tartósság és egész napos kényelem a könnyű és tartós O Matter™ polikarbonátnak köszönhetően.

A Prizm™ egy forradalmi technológia a lencseoptikában, amely a színek és a színterjedés több évtizedes tudományos kutatására épül. A Prizm™ lencsék a fényáteresztés eddig példa nélküli szabályozását biztosítják, ami pontosan beállított színeket eredményez a kontraszt maximalizálása és az egyes színárnyalatok láthatóságának javítása érdekében, lehetővé téve számunkra, hogy jobban megkülönböztessük az egyenetlenségeket vagy olyan részleteket, amelyeket a szabad szem nem képes regisztrálni.

Az Oakley HDPolarized polarizált lencsék kiszűrik a nem kívánt tükröződő tükröződés 99%-át, a hagyományos gyártási technikával készült polarizált lencsékkel járó ködképződés és optikai torzulás nélkül. A Prizm™ készülékkel kombinálva még tisztább, torzításmentes képet és maximális kontrasztot biztosít a jobb láthatóság érdekében.

Paraméterek

Sport Szabadidő
Évad 2022 Q1
Polarizáció Igen
Termék típus- szemüvegek Szemüvegek
Lencse típus Polarizációs prizma
Kontraszt Növelt kontrasztú
Keret típus Egész keretes
Védelem 3 — erős fény (napos)
Technológia O-Matter , Prizm Technology , Unobtanium®

O-Matter

Az Oakley O-Matter egy könnyű műanyag, amely úgy van tervezve, hogy ellenálló és kényelmes legyen. A szabályozott rugalmasságnak köszönhetően az anyag ütésálló, anélkül, hogy, mint az acetát, idővel elvesztené az alakját. Kétszer erősebb az acetáttól, de 25% -kal könnyebb.

Prizm Technology

A Prizm ez egy forradalmi Oakley technológia. Drámai módon javítja a részleteket és ultrapontos színhangolást biztosít egy adott környezet számára. A lencsék speciálisan úgy vannak tervezve, hogy nagyobb gazdagságot nyújtson a vizuális élményben, hogy jobban teljesíthessen. A hétköznapi napszemüvegekkel a világ unalmasnak és laposnak tűnik, de a PRIZM ™ lencsék technológiának köszönhetően minden élénknek és fényesnek tűnik, és olyan árnyalatokat árul el, amelyek általában rejtve maradnak.

Unobtanium®

Az eredeti Oakley Unobtanium innováció növeli a verejtékre tapadást és biztosítja, hogy a szemüvegkeret mindig, a legigényesebb körülmények között is megfelelően tartson.