info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Sport napszemüveg Oakley Portal X

Oakley Portal X

Sport napszemüveg

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
66 115 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 76 790 Ft megtakarít 10 675 Ft -14 %

Oakley

94601759

A Portal X, a mai modern fogyasztó által inspirált sokoldalú vázkialakítás számos sportágban működik, de a pályán kívül is ugyanolyan jól használható. A prémium anyagok, a Prizm optika és a stílusos részletek tökéletes kombinációt alkotnak azok számára, akik egész napos kényelmet keresnek egy olyan szemüvegben, amely ihletett és tartós kényelmet biztosít.

Jellemző specifikációk:

  • Az Oakley hárompontos rendszere kényelmet biztosít a sportolónak, és fokozza a szemüveg teljesítményét az arcon való szilárd tartás és a lencse pontos optikai szögben való elhelyezése tekintetében is.
  • Tartósság és egész napos kényelem a könnyű és tartós O Matter™ anyagnak köszönhetően.
  • A szabadalmaztatott Unobtainium™ anyagból készült gumi oldalak és gerenda az izzadsággal együtt nagyobb tapadást biztosít az arcon, tovább fokozva a szemüveg teljesítményét.
  • Minden Oakley Plutonite® lencse UV-védelemmel rendelkezik, amely 100%-ban kiszűri az UVA/UVB/UVC és a káros kék fényt 400 nm-ig.
  • Minden Oakley lencse megfelel vagy meghaladja az ANSI Z80.3 optikai és alapszabványokat, így a szemüveg optimális optikai pontosságot és ütésállóságot biztosít 164km/h sebességig.
  • Tartósság és egész napos kényelem a könnyű és tartós O Matter™ polikarbonátnak köszönhetően.

A Prizm™ egy forradalmi technológia a lencseoptikában, amely a színek és a színterjedés több évtizedes tudományos kutatására épül. A Prizm™ lencsék a fényáteresztés eddig példa nélküli szabályozását biztosítják, ami pontosan beállított színeket eredményez a kontraszt maximalizálása és az egyes színárnyalatok láthatóságának javítása érdekében, lehetővé téve számunkra, hogy jobban megkülönböztessük az egyenetlenségeket vagy olyan részleteket, amelyeket a szabad szem nem képes regisztrálni.

Paraméterek

Sport Szabadidő
Évad 2021 Q1
Polarizáció Nem
Termék típus- szemüvegek Szemüvegek
Lencse típus Prizma
Kontraszt Semleges
Keret típus Egész keretes
Védelem 2 — közepes fény (szakadozott felhős/ felhős)
Technológia Plutonite® , Unobtanium® , O-Matter

Plutonite®

Az Oakley szabadalmaztatott anyaga 100%-ban kiszűri az UVA, UVB, UVC és a káros kék spektrumú fényt 400 nm-ig.

Unobtanium®

Az eredeti Oakley Unobtanium innováció növeli a verejtékre tapadást és biztosítja, hogy a szemüvegkeret mindig, a legigényesebb körülmények között is megfelelően tartson.

O-Matter

Az Oakley O-Matter egy könnyű műanyag, amely úgy van tervezve, hogy ellenálló és kényelmes legyen. A szabályozott rugalmasságnak köszönhetően az anyag ütésálló, anélkül, hogy, mint az acetát, idővel elvesztené az alakját. Kétszer erősebb az acetáttól, de 25% -kal könnyebb.