info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Unisex napszemüveg Oakley Reedmace

Oakley Reedmace

Unisex napszemüveg

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
67 200 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 73 129 Ft megtakarít 5 929 Ft -8 %

Oakley

91260554

Az Oakley® Re-edition minden szörfösnek szól; ezek a kerek lencsékkel ellátott, teljes keretes napszemüvegek praktikus kialakításúak, amelyeket a szörfdeszkák és a szörfös életstílus ihletett. A természetes BiO-Matter kereteket antik díszítések és a templomokon lévő finom Oakley logó díszíti, és azok számára vonzó, akik szeretik a finom és elegáns megjelenést. A Reedmace modell Prizm™ lencse technológiával rendelkezik, amely javítja a színminőséget és a kontrasztot az élesebb látás érdekében, nem csak a víz közelében.

Jellemző specifikációk:

  • Funkcionális kialakítás, keskeny, kerek 4B alakú.
  • A TR90 tartóssága és praktikussága.
  • A masszív, mégis könnyű O Matter® keret tartósságot és egész napos kényelmet biztosít.

A Prizm™ egy forradalmi technológia a lencseoptikában, amely a színek és a színterjedés több évtizedes tudományos kutatására épül. A Prizm™ lencsék példátlanul jól szabályozzák a fényáteresztést, így pontosan beállított színeket eredményeznek, amelyek maximalizálják a kontrasztot és javítják az egyes színárnyalatok láthatóságát, így jobban megkülönböztethetők az egyenetlenségek vagy olyan részletek, amelyeket a szabad szem nem képes regisztrálni.

Az Oakley HDPolarized polarizált lencsék kiszűrik a nem kívánt tükröződő tükröződés 99%-át a hagyományos gyártási technikával készült polarizált lencsékkel járó ködösödés és optikai torzulás nélkül. A Prizm™ készülékkel kombinálva még tisztább, torzításmentes képet és maximális kontrasztot biztosít a jobb láthatóság érdekében.

Paraméterek

Sport Szabadidő
Évad 2022 Q1
Polarizáció Igen
Termék típus- szemüvegek Szemüvegek
Lencse típus Polarizációs prizma
Kontraszt Növelt kontrasztú
Keret típus Egész keretes
Védelem 3 — erős fény (napos)
Technológia Unobtanium® , O-Matter , Prizm Technology

Unobtanium®

Az eredeti Oakley Unobtanium innováció növeli a verejtékre tapadást és biztosítja, hogy a szemüvegkeret mindig, a legigényesebb körülmények között is megfelelően tartson.

O-Matter

Az Oakley O-Matter egy könnyű műanyag, amely úgy van tervezve, hogy ellenálló és kényelmes legyen. A szabályozott rugalmasságnak köszönhetően az anyag ütésálló, anélkül, hogy, mint az acetát, idővel elvesztené az alakját. Kétszer erősebb az acetáttól, de 25% -kal könnyebb.

Prizm Technology

A Prizm ez egy forradalmi Oakley technológia. Drámai módon javítja a részleteket és ultrapontos színhangolást biztosít egy adott környezet számára. A lencsék speciálisan úgy vannak tervezve, hogy nagyobb gazdagságot nyújtson a vizuális élményben, hogy jobban teljesíthessen. A hétköznapi napszemüvegekkel a világ unalmasnak és laposnak tűnik, de a PRIZM ™ lencsék technológiának köszönhetően minden élénknek és fényesnek tűnik, és olyan árnyalatokat árul el, amelyek általában rejtve maradnak.