info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Férfi napszemüveg Oakley Sutro Lite Sweep

Oakley Sutro Lite Sweep

Férfi napszemüveg

Szín változatok

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
59 035 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 62 159 Ft megtakarít 3 124 Ft -5 %

Oakley

94650339

A Sutro Lite Sweep egyesíti az Eyeshade által híressé tett lencseformát az Oakley népszerű Sutro keretformájával. A funkcionális, sportos kialakítású, optimalizált formával, kibővített látómezővel, jobb illeszkedéssel és ütésvédelemmel rendelkező Sutro Lite Sweep tökéletes választás az egész napos kényelemhez, hihetetlen tartóssággal kombinálva. A kiválasztott színváltozatok szellőzőlencsékkel rendelkeznek a jobb légáramlás érdekében; így hűvös maradsz, bárhová is vezet az utad.

Jellemző specifikációk:

  • A lencsék formáját az eredeti Eyeshade ihlette.
  • A Mount Sutro egy természetvédelmi terület San Francisco nyüzsgő városának szívében.
  • Az 5b hengeres üvegek
  • Egyedi Unobtanium anyagból készült integrált oldalsó részek
  • Nyereg ugyanabból az anyagból
  • Haladó sportos stílus
  • A masszív, mégis könnyű O Matter® keretek tartósságot és egész napos kényelmet biztosítanak.
  • Az egyedülálló Unobtainium® anyagból készült nyereg megakadályozza a szemüveg elcsúszását.

A Prizm™ egy forradalmi technológia a lencseoptikában, amely több évtizedes tudományos színkutatásra és -terjesztésre épül. A Prizm™ lencsék a fényáteresztés eddig nem látott mértékű szabályozását biztosítják, ami pontosan beállított színeket eredményez a kontraszt maximalizálása és az egyes színárnyalatok láthatóságának javítása érdekében, lehetővé téve számunkra, hogy jobban megkülönböztessük az egyenetlenségeket vagy olyan részleteket, amelyeket szabad szemmel nem tudunk regisztrálni.

Paraméterek

Sport Kerékpározás
Évad 2022 Q1
Polarizáció Nem
Termék típus- szemüvegek Szemüvegek
Lencse típus Prizma
Kontraszt Növelt kontrasztú
Keret típus Félkeretes
Védelem 3 — erős fény (napos)
Technológia Unobtanium® , O-Matter , Prizm Technology

Unobtanium®

Az eredeti Oakley Unobtanium innováció növeli a verejtékre tapadást és biztosítja, hogy a szemüvegkeret mindig, a legigényesebb körülmények között is megfelelően tartson.

O-Matter

Az Oakley O-Matter egy könnyű műanyag, amely úgy van tervezve, hogy ellenálló és kényelmes legyen. A szabályozott rugalmasságnak köszönhetően az anyag ütésálló, anélkül, hogy, mint az acetát, idővel elvesztené az alakját. Kétszer erősebb az acetáttól, de 25% -kal könnyebb.

Prizm Technology

A Prizm ez egy forradalmi Oakley technológia. Drámai módon javítja a részleteket és ultrapontos színhangolást biztosít egy adott környezet számára. A lencsék speciálisan úgy vannak tervezve, hogy nagyobb gazdagságot nyújtson a vizuális élményben, hogy jobban teljesíthessen. A hétköznapi napszemüvegekkel a világ unalmasnak és laposnak tűnik, de a PRIZM ™ lencsék technológiának köszönhetően minden élénknek és fényesnek tűnik, és olyan árnyalatokat árul el, amelyek általában rejtve maradnak.