info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Oliver Air Max S-816

Padel rakéta

A beszállító raktárában
Kézbesítés 4-7 munkanapon belül
57 900 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 59 274 Ft megtakarít 1 374 Ft
  • Ennek a terméknek a szállítása ingyenes
  • icon-Created with Sketch. A terméket 30 napon belül visszaküldheti

Oliver

19900

A legújabb generációs 12K WOVEN karbon, amelyet az EPLON-nal közösen fejlesztettek ki téglalap alakú formátumban, gyorsabb labdakiengedést, nagyobb stabilitást és tartósságot biztosít. Azoknak, akik erőt keresnek. Ez a forma olyan játékosoknak való, akiknek rövid a lendülete, és erőteljes ütéseknél egy kis támogatásra van szükségük. Azonban jó technikával kell rendelkeznie, és képesnek kell lennie pontos ütésekre.

A gyémánt alakú ütőnél a sweet spot területe az ütőfej tetejére koncentrálódik, és viszonylag kicsi. Az ütőfelület közepén található lyukelosztó rendszer biztosítja a mechanikai erők jobb eloszlását a labda becsapódásakor. Ez javítja a labda pontosságát és csökkenti a vibrációt. Ez egy gumiszerű anyag, amelyet nagyon jó rugalmasság és alacsony súly jellemez. Ez szélesebb sweet spotot eredményez, ami nagyobb kényelmet biztosít játék közben.

A SOFT EVA-val ellátott ütők nagyobb tartósságot, jobb tapintást és jó rezgéscsillapítást biztosítanak. Maximális energiahatékonyság minden ütésnél a stabilabb magnak köszönhetően. Az Active-Control egy gyémánt alakú felületi struktúra, amely fokozza a spin-effektust.

Paraméterek

Évad 2022 Q3
Terméktípus- ütő Ütő