info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Oliver X-PRO30

Tollaslabda ütő

A beszállító raktárában
Kézbesítés 4-7 munkanapon belül
17 900 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 18 544 Ft megtakarít 644 Ft
  • icon-Created with Sketch. A terméket 30 napon belül visszaküldheti

Oliver

33199

Nagyon könnyű, sokoldalú váz, könnyű kezelhetőséggel, rugalmas nyakkal és a szükséges ütőerőhöz.

  • HMG-METACARBON™
  • Szín: fekete-zöld
  • Súly: 83g öntőcső és markolat nélkül
  • Egyensúly: enyhén a fej felé
  • Keret: rugalmas
  • Kötés: MX1 / 8-9kg
  • Célcsoport: haladó játékosok
  • Az ütő erősségei: sokoldalúság, teljesítmény

Szakértői tipp: Az X-PRO 30 egy merevebb ütő, amelynek egyensúlya főként a fejbenvan. 83 g-os súlya ellenére inkább az erősebb játékosok számára alkalmas. Az ütő inkább a hobbisták számára alkalmas. hobbi hobbi.
Tomáš Švejda, Jaromír Janáček, Radek Votava

Paraméterek

Sport Tollaslabda
Évad 2022 Q1
Terméktípus- ütő Ütő
Egyensúlyozott ütők Fejre
Az ütők rugalmassága Szilárd
Játék stílus Univerzális
Technológia The Eplon™+K12 , Nano-Eplon™ , Metacarbon™

The Eplon™+K12

Az Eplon ™ + K12 anyag sikeresen van használva a Prof-Line teniszütők gyártásához. A szénszálak feldolgozása új technológiájának köszönhetően egy olyan anyag jön létre, amely jobb és hatékonyabb mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik. A technológia által felhasznált Eplon ™ + K12 az energia jobb átvitelére, a labda jobb irányítására és a rezgések csillapítására összpontosít. Az ovális szénszálakat lapos csíkokká kötik, amelyek sokkal vékonyabbak, mint a hagyományos szénszálak.  Az eredmény egy finomabb és sűrűbb szemcseszerkezet, amely jobb mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik, és ugyanabban a tartományban több anyagot képes megtartani. Ez az anyag mennyiségének csökkentéséhez és kisebb tömeghez vezet.


Előnyök
1 Ultra könnyű és vékony réteg, amely súlymegtakarítást tesz lehetővé
2 Az egyenesebb szálak csökkentett gyűrődéssel optimalizálják és erősítik a kompozitot.
3 Könnyű kezelés, vágás és elhelyezés kézzel és automatizálva is
4 Egyedi kialakítás

Nano-Eplon™

A Nano-Eplon ™ egy háromirányú, nano szénszálas háló. Ez a háló a valaha készült egyik legerősebb anyag. Az egyik legfontosabb jellemzője a rendkívül veszteségmentes impulzusátvitel és stabilitás.
Az OLIVER Nano-Eplon™ technológiája a könnyűség, stabilitás és szilárdság tökéletes kombinációját biztosítja. Az új 3D-Mesh a sweet-spot zónában helyezkedik el, hogy növelje a torziós merevséget és a szilárdságot. A metaszénhidrogének és grafitok eloszlása a tömeg növelése nélkül javul. 

Metacarbon™

A Metacarbon™, az OLIVER által kifejlesztett szál, a nyomást kilopond per mm²-ben növeli, négyszer nagyobb mértékben, mint a titán. Mostantól lehetőség van a keret sűrűségének csökkentésére és a hosszabb élettartam biztosítására.


Mert a Metacarbon™ alapmerevséggel rendelkezik. A HSM-gyantával való kombináció kivételes nyújthatóságot biztosít. A Metacarbon™ használata lehetővé teszi a tömeg csökkentését. A Metacarbon™ nyelek optimális kényelmet, kezelhetőséget és rezgéscsillapítást biztosítanak. A Metacarbon™ a jobb energiaátvitel, a súlycsökkentés és a tartósság révén dinamikus és robbanékony játékot tesz lehetővé.