info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Férfi futócipő On Running Cloudventure Peak

On Running Cloudventure Peak

Férfi futócipő

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
49 636 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 67 010 Ft megtakarít 17 374 Ft -26 %

On Running

000034.99613

Ismerje meg a Cloudventure Peak új generációját. A svájci mérnökök által vezetett innovációk sora tökéletesítette ezt a modellt. Érje el a csúcsokat a Missiongrip technológia agresszív talpprofiljával! Az egyedülállóan merev Speedboard középtalp által biztosított energia valóban előre fog lőni bármilyen dombon. Másrészt a kiválóan ütéscsillapító Zero-Gravity technológiának köszönhetően futás közben kíméli a lábát. A Cloudventure-csúcs. Gyerünk.

  • Futóprofil.
  • Csepp: 4 mm/0.16 in
  • Súly: férfi (US M8.5) 260 g, női (US W7) 210 g

Cipő felsőrész

  • Rendkívül légáteresztő, tartós és rendkívül könnyű anyag
  • A felső rész "láthatatlan" merevítő szalagot tartalmaz a szükséges területek megerősítésére.
  • A belső zokni kialakítása biztosítja, hogy a cipő tökéletesen illeszkedjen minden lábfejre, miközben optimális lábközépi alátámasztást biztosít; a perforált belső réteg hűsítő hatást biztosít.

Speedboard

  • Minden lépésnél dinamikus visszarugózást biztosít, még egyenetlen terepen is, és védi a lábat.
  • A terephez való tökéletes illeszkedés érdekében fejlesztették ki; az osztott lábujjak agilitást kölcsönöznek minden lépésnek az egyenetlen terepen.

Technológia

  • A légáteresztő, tartós és rugalmas felső anyag a belső zokni kialakításával együtt lehetővé teszi, hogy a cipő tökéletesen illeszkedjen minden lábra, és támogassa a futást bármilyen tempóban. A megerősítő elasztikus lábujjpántok tökéletesen kiegészítik a cipő rövidebb fűzését.
  • A talp lábujjhegyen lévő mintázat tökéletesen formázott és pontosan elhelyezett, hogy bőséges párnázottságot, valamint minden irányban megfelelő alátámasztást biztosítson. A Zero-Gravity podok a sarokrészben elsősorban a maximális csillapítás érdekében épülnek fel az ereszkedéseken, a Missiongrip felület pedig bármilyen felületen a helyén tartja őket.
  • Az egyenetlen terep biztosan nem az, ami lelassítja a mozgását. A Speedboard középtalp merevségének és rugalmasságának tökéletes egyensúlyának és új formájának köszönhetően - elöl osztott, középen kúpos - a cipő minden terepen tökéletesen kezelhető.
  • A Missiongrip anyagot agresszívan formázzák sok különböző méretből és formából, különböző irányokba. Ezért a kemény, meredek lejtőkön is megállja a helyét, és a legdurvább lejtőkön is kétségek nélkül bevállalja.

Paraméterek

Sport Futó
Évad 2020 Q3
Futólépés típusa Neutrális
Futócipő típusa Gyors cipő
Felület típus- futás Terepre
A lábbeli felsőrésze Légáteresztő
Modell sor On Running Cloudventure
A cipő szélessége Normál
Csillapítás Enyhe csillapítás
Drop 4 mm
Technológia Missiongrip™ , Zero-Gravity Foam , Speedboard

Missiongrip™

Nincs egyforma ösvény. Ennek a kiszámíthatatlanságnak az elfogadása azt jelenti, hogy egyetlen talp van, amely bármit képes kezelni. A Missiongrip a felhőkön futás félreérthetetlen érzésével hozza a terepfutó cipő ellenállóságát.   A különféle tapadó gripek segítenek megbirkózni az érdes és sima talajjal, és rekordidő alatt felérni a csúcsra. A versenytárs nélküli CloudTec párnázás csillapítja az ütések erejét és Ön a futás mestere lesz.

Zero-Gravity Foam

A Zero-Gravity Foam hab tökéletes ultrakönnyedséget nyújt.  A fejlett kopásálló gripek kiváló tapadást biztosítanak, és tartósságot adnak ennek a könnyedségnek.

Speedboard

A Cloud elemmel együtt a Speedboard konstrukciós szerkezete a lábai természetes mozgását támogatja. A földet éréstől a visszapattanásig és a további lépésekben is támogatja a futás aktív érzetét. Minden Speedboard más - más modellhez alkalmazkodik és az egész talppal együtt szinkronban működik, hogy tapasztalatokat biztosítson az Ön számára.