info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Kulich On Running Merino Beanie

On Running Merino Beanie

Kulich

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
14 665 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 19 990 Ft megtakarít 5 325 Ft -27 %

On Running

000311.00221

Könnyű, hőmérséklet-szabályozós sapka a kíméletes védelem és a viselési kényelem érdekében. A prémium merinó gyapjú feldobja ezt a ruhatár alapdarabot.

Védelem és kényelem

Merinói sapka. A kíméletes védelem és az alkalmi kényelem tökéletes kombinációjaként tervezték. A hőmérséklet-szabályozó merinógyapjú melegen tart és megakadályozza a túlmelegedést. Szag- és gyűrődésálló, gyorsan száradó tulajdonságai révén pedig az izzadság, az eső és a hó nem veszélyezteti a szigetelést.

100% prémium gyapjú

A kézzel szedett merinói gyapjú sokoldalúságot és védelmet nyújt. Természetes módon higroszkópos, ami azt jelenti, hogy felszívja, megtartja, majd leadja a nedvességet - anélkül, hogy ez befolyásolná a hőtechnikai tulajdonságait. Könnyű és rendkívül légáteresztő, a túlmelegedés megelőzése érdekében leadja a felesleges hőt. Nagyszerű érzés, nagyszerű megjelenés.

Mindennapi, emelkedett

Ez az a Beanie, amit ismersz és szeretsz, de még jobb. Az első védelmi vonal a hideg ellen. Tökéletesen ötvözi a stílust, a funkcionalitást és a kényelmet, így ideális edzés előtt és után, vagy mindennapi társnak, amely jó benyomást kelt.

Paraméterek

Sport Szabadidő
Évad 2020 Q3
A sapka típusa Kulich sapka