info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Osprey Heritage Simplex 20

Unisex hátizsák

A beszállító raktárában
A kézbesítésí 4-8 munkanapon belül
44 715 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 52 137 Ft megtakarít 7 422 Ft -14 %
  • Ennek a terméknek a szállítása ingyenes
  • icon-Created with Sketch. A terméket visszaküldeni és kicserélni akár 30 napon belül is megteheti

Osprey

10020639OSP

A Heritage Simplex készen áll a városi kirándulásokra vagy a kedvenc egynapos túrájára. Úgy építették, hogy az eredetihez hasonlóan ellenálljon a mindennapi használat viszontagságainak. Ez a klasszikus hátizsák újonnan tervezett modern funkciókat kínál, mint például egy belső párnázott 15 hüvelykes laptophüvely vagy folyadéktartály, valamint fenntartható anyagokat, beleértve az újrahasznosított, nagy szilárdságú nejlont is, amely engedélyezett. bluesign® és PFC-mentes DWR-kezelés, amely elvezeti a nedvességet.

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás
Évad 2021 Q3
Táska típus Hátizsák
Táska/hátizsák űrtartalma 11-20 liter
Használt táskák/ hátizsákok Túra és felfedező útak
Technológia Bluesign® , Kompatibilis a Hydraulics™ és Hydraulics™ LT

Bluesign®

Ez egy új szabvány a biztonság és az egészség, és a környezet védelmére a textilgyártásban. Az ökológiai Bluesign® Standard a szigorú jogszabályok nyomán jött létre, és a környezetbarát textiltermékek iránti növekvő igény nem jelent egészségügyi kockázatot, és a lehető legnagyobb mértékben megtakarítja a természeti erőforrásokat. A textiltermékeken található bluesign® címke garantálja az alacsony környezeti hatás és a magas funkcionalitás, a minőség, a modern dizájn és a kényelem kombinációját.

Kompatibilis a Hydraulics™ és Hydraulics™ LT

A tartóval ellátott belső zsebnek köszönhetően kompatibilis a i Hydraulics™ a  Hydraulics™ LT tartályokkal, amely kiváló hidratálást biztosít útközben.