info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Férfi hátizsák Osprey Talon 11 III

Osprey Talon 11 III

Férfi hátizsák

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
48 670 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 53 226 Ft megtakarít 4 556 Ft -9 %

Osprey

10011986OSP.01

Az Osprey ikonikus Talon hátizsákjának legújabb generációja. A 11 literes Talon 11 új, kényelmes, szellőző AirscapeTM hátsó rendszerrel rendelkezik, amely tartós hálóval van bevonva. Ha egy kirándulásra indulsz a túrabotok, értékelni fogja az egyedülálló Stow-on-the-Go System™ rendszert, amellyel a botokat a hátizsákjához rögzítheti. A botokat egyszerűen húzzuk át a két rugalmas hurokon - az egyik hurok a csomagon, a másik a vállpánton - és és ugyanilyen könnyen és gyorsan újra eltávolíthatja őket. Amellett, hogy a hátizsák három hátméretben - S/M, M/L és L/XL - kapható, a hátrendszer hosszának beállítását is pontosan beállíthatja. illeszkedjen a hátadhoz. A bal oldali vállpánton egy feszített zseb a mobiltelefon vagy más alapvető dolgok számára. A hátizsák kompatibilis a víztáskával, amelyhez a háti rendszer és a hátizsák között van egy kijelölt hely, és a hátizsák Van egy hurok a rögzítéshez. balta rögzítésének lehetősége, pfc mentes, a fenntartható erőforrások figyelembevételével készült.

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás , Sífutás
Évad 2021 Q3
Táska típus Hátizsák
Táska/hátizsák űrtartalma 11-20 liter
Használt táskák/ hátizsákok Túra és felfedező útak
Technológia Bluesign® , InsideOut™ Compression , Stow-on-the-Go System™ , LidLock™

Bluesign®

Ez egy új szabvány a biztonság és az egészség, és a környezet védelmére a textilgyártásban. Az ökológiai Bluesign® Standard a szigorú jogszabályok nyomán jött létre, és a környezetbarát textiltermékek iránti növekvő igény nem jelent egészségügyi kockázatot, és a lehető legnagyobb mértékben megtakarítja a természeti erőforrásokat. A textiltermékeken található bluesign® címke garantálja az alacsony környezeti hatás és a magas funkcionalitás, a minőség, a modern dizájn és a kényelem kombinációját.

InsideOut™ Compression

Kompressziós funkció a teher jobb támogatásához  - az oldalsó kompressziós hevedereket a zseb alatt hagyhatja a hátizsák jobb kompressziójához, vagy áthúzhatja a zseben keresztül is a zseb tartalmának biztosítására (pld. palack).

Stow-on-the-Go System™

Egyedi rendszer a botok rögzítésére a hátizsákon. Egyszerűen rögzítse a botokat a két elasztikus szem segítségével- egy a hátizsákon, a másik a váll hevederen van- ugyanolyan egyszerű a bot levétele is.

LidLock™

Olyan eszköz, amelyet a kerékpáros sisakok biztonságos rögzítésére használnak a hátizsák elejére, így szabad kezet kap.

6 ok, hogy nálunk vásároljon

Többet rólunk »
  • why-Created with Sketch. Márkakereskedő, 117 TOP márkák
  • why-Created with Sketch. Felszerelés 21 különböző sporthoz
  • why-Created with Sketch. INGYENES szállítás 30 000 Ft-tól
  • why-Created with Sketch. Ajándék 80 000 Ft vásárlás felett
  • why-Created with Sketch. 19767 termék, 5918 raktárról azonnal
  • calendarCreated with Sketch. Könnyedén visszaküldheti az árut akár 30 napig