info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Osprey Talon 11 III

Férfi hátizsák

Válassza ki a méretét Hogyan kell kiválasztani?

Csütörtökön, 12. 8. lesz kézbesítve

Ilyen méretben éppen van nekünk 1 darab. Most vagy soha.

38 346 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 53 819 Ft megtakarít 15 473 Ft -29 %
  • Ennek a terméknek a szállítása ingyenes
  • icon-Created with Sketch. A terméket visszaküldeni és kicserélni akár 30 napon belül is megteheti

Osprey

10011988OSP.01

Az Osprey ikonikus Talon hátizsákjának legújabb generációja. A 11 literes Talon 11 új, kényelmes, szellőző AirscapeTM hátsó rendszerrel rendelkezik, amely tartós hálóval van bevonva. Ha egy kirándulásra indulsz a túrabotok, értékelni fogja az egyedülálló Stow-on-the-Go System™ rendszert, amellyel a botokat a hátizsákjához rögzítheti. A botokat egyszerűen húzzuk át a két rugalmas hurokon - az egyik hurok a csomagon, a másik a vállpánton - és és ugyanilyen könnyen és gyorsan újra eltávolíthatja őket. Amellett, hogy a hátizsák három hátméretben - S/M, M/L és L/XL - kapható, a hátrendszer hosszának beállítását is pontosan beállíthatja. illeszkedjen a hátadhoz. A bal oldali vállpánton egy feszített zseb a mobiltelefon vagy más alapvető dolgok számára. A hátizsák kompatibilis a víztáskával, amelyhez a háti rendszer és a hátizsák között van egy kijelölt hely, és a hátizsák van egy hurok a rögzítéshez. Lehetőség van fejsze felszerelésére. Pfc-mentes, fenntartható erőforrások felhasználásával készült

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás , Sífutás
Évad 2021 Q3
Táska típus Hátizsák
Táska/hátizsák űrtartalma 11-20 liter
Használt táskák/ hátizsákok Túra és felfedező útak
Technológia Bluesign® , InsideOut™ Compression , AirScape™ , LidLock™

Bluesign®

Ez egy új szabvány a biztonság és az egészség, és a környezet védelmére a textilgyártásban. Az ökológiai Bluesign® Standard a szigorú jogszabályok nyomán jött létre, és a környezetbarát textiltermékek iránti növekvő igény nem jelent egészségügyi kockázatot, és a lehető legnagyobb mértékben megtakarítja a természeti erőforrásokat. A textiltermékeken található bluesign® címke garantálja az alacsony környezeti hatás és a magas funkcionalitás, a minőség, a modern dizájn és a kényelem kombinációját.

InsideOut™ Compression

Kompressziós funkció a teher jobb támogatásához  - az oldalsó kompressziós hevedereket a zseb alatt hagyhatja a hátizsák jobb kompressziójához, vagy áthúzhatja a zseben keresztül is a zseb tartalmának biztosítására (pld. palack).

AirScape™

A kiváló légáteresztő, nagyon puha és maximálisan stabil AirScape™ hátrendszer tökéletes szellőzést biztosít, és egyszerű rugalmasságot mozgás közben bárminemű akadályozás nélkül. A magas stabilitást a hátizsák háthoz való tartásával biztosítja. A hát panel habból készült kiemelkedésekkel van ellátva, amelyek elegendő hőszabályozást biztosítanak, kényelmes és kiválóan ül. Alkalmas a mindennapos fizikai és igényes tevékenységre.

LidLock™

Olyan eszköz, amelyet a kerékpáros sisakok biztonságos rögzítésére használnak a hátizsák elejére, így szabad kezet kap.