info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk

Osprey Tempest 20 III

Női túra hátizsák

Válassza ki a méretét Hogyan kell kiválasztani?

Termék elérhetőség
először a méretet válassza ki
43 017 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 61 093 Ft megtakarít 18 076 Ft -30 %
  • Ennek a terméknek a szállítása ingyenes
  • icon-Created with Sketch. A terméket visszaküldeni és kicserélni akár 30 napon belül is megteheti

Osprey

10012016OSP.01

Az Osprey ikonikus női Tempest hátizsákjának legújabb generációja. A Tempest 20, új, kényelmes, szellőző AirscapeTM hátrendszerrel rendelkezik, amelyet tartós háló borít. Ha túrabotokkal indulsz útnak, értékelni fogod az egyedülálló Stow-on-the-Go System™ rendszert, amellyel a botokat a hátizsákhoz rögzítheted. A botokat egyszerűen átcsúsztathatja a két rugalmas hurokon - az egyik hurok a csomagon, a másik a vállpánton található -, és ugyanilyen könnyen és gyorsan eltávolíthatja őket. A bal oldali vállpánton található feszített zseb a mobiltelefon vagy más alapvető dolgok számára. A hátizsák kompatibilis egy víztasakkal, amelyhez a háti rendszer és a hátizsák között van egy kijelölt hely, és van egy szem a rögzítéshez.

Specifikációk:

  • Fejsze csatlakoztatásának lehetősége
  • Fedélzáras sisakrögzítés
  • Elülső sztreccs zseb csatos záródással
  • Oldalsó kompressziós pántok
  • Karcolásmentes anyagból készült szemüvegzseb. pfc free
  • A fenntartható erőforrások figyelembevételével készült

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás
Évad 2021 Q3
Táska típus Hátizsák
Táska/hátizsák űrtartalma 11-20 liter
Használt táskák/ hátizsákok Túra és felfedező útak
Technológia Bluesign® , InsideOut™ Compression , Stow-on-the-Go System™ , AirScape™ , LidLock™

Bluesign®

Ez egy új szabvány a biztonság és az egészség, és a környezet védelmére a textilgyártásban. Az ökológiai Bluesign® Standard a szigorú jogszabályok nyomán jött létre, és a környezetbarát textiltermékek iránti növekvő igény nem jelent egészségügyi kockázatot, és a lehető legnagyobb mértékben megtakarítja a természeti erőforrásokat. A textiltermékeken található bluesign® címke garantálja az alacsony környezeti hatás és a magas funkcionalitás, a minőség, a modern dizájn és a kényelem kombinációját.

InsideOut™ Compression

Kompressziós funkció a teher jobb támogatásához  - az oldalsó kompressziós hevedereket a zseb alatt hagyhatja a hátizsák jobb kompressziójához, vagy áthúzhatja a zseben keresztül is a zseb tartalmának biztosítására (pld. palack).

Stow-on-the-Go System™

Egyedi rendszer a botok rögzítésére a hátizsákon. Egyszerűen rögzítse a botokat a két elasztikus szem segítségével- egy a hátizsákon, a másik a váll hevederen van- ugyanolyan egyszerű a bot levétele is.

AirScape™

A kiváló légáteresztő, nagyon puha és maximálisan stabil AirScape™ hátrendszer tökéletes szellőzést biztosít, és egyszerű rugalmasságot mozgás közben bárminemű akadályozás nélkül. A magas stabilitást a hátizsák háthoz való tartásával biztosítja. A hát panel habból készült kiemelkedésekkel van ellátva, amelyek elegendő hőszabályozást biztosítanak, kényelmes és kiválóan ül. Alkalmas a mindennapos fizikai és igényes tevékenységre.

LidLock™

Olyan eszköz, amelyet a kerékpáros sisakok biztonságos rögzítésére használnak a hátizsák elejére, így szabad kezet kap.