info@sanasport.hu 24 órán belül válaszolunk
Unisex hátizsák Osprey Transporter Roll Top

Osprey Transporter Roll Top

Unisex hátizsák

A termék nincs a kínálatban
tekintse meg hasonló termékek
46 611 Ft 27% ÁFA-t tartalmaz 55 501 Ft megtakarít 8 890 Ft -16 %

Osprey

10016651OSP

A Transporter Roll egy strapabíró hátizsák, amely rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik az aktív életmódhoz.A Transporter sorozat ugyanabból az anyagból készült, mint a Transporter Roll. vízálló 400D TPU Double Coated nejlon, mint az Osprey tartós Transporter sporttáskái, 3D hálóval borított habszivacs hátlappal és párnázott pántokkal a kényelmesebb illeszkedés érdekében.A belső hálóval borított hátsó panel és a párnázott pántok a kényelmesebb illeszkedés érdekében. A párnázott laptop rekesz, a holmik könnyebb rendszerezését szolgáló zsebek és a könnyen hozzáférhető külső zsebek révén ez a hátizsák ideális a városba, munkába vagy iskolába utazáshoz. A hátizsák egyszerűen stílusos és funkcionális egyszerre, amit az elülső alumínium csúszócsat, a feltekerhető nyitás és a merész színek is bizonyítanak.

Paraméterek

Sport Szabadtéri / Túrázás
Évad 2021 Q3
Táska típus Hátizsák
Táska/hátizsák űrtartalma 21-29 liter
Használt táskák/ hátizsákok Városi és iskolai
Technológia PFC Free DWR

PFC Free DWR

A DWR rövidítés a Durable Water Repellency (hosszan víztaszító) kifejezésből ered. Ez egy tartós impregnálás, amely biztosítja a vízállóságot. Ennek köszönhetően a külső anyagok nem szívják fel a nedvességet. Gyapjú és vízálló ruházatban és sátraknál is egyaránt használják. Hatékonysága az ismételt mosás által állandóan csökken.

A perfluorozott vegyületek (PFC-k) biológiailag, gyakorlatilag nem lebonthatók. Ezért ez az impregnáció nincs használva, és egyéb ökológiailag tiszta és nagy teljesítményű alternatívákkal van lecserélve.